Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z Zastępca Kierownika SARA AGO_Miki

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

dfXzN1x.png
informacje.png.435cc4f1c8aba9e95d3000392dda6657.png

Witajcie czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @matibfc..a dzisiaj przedstawię Wam Wywiad z Zastępcą Kierownika frakcji SARA @AGO_Miki.
Zapraszam do czytania!
wywiad!.png.c3c89ce34dc1c2e3b9b3e39885171a03.png

M: @matibfc.. A: @AGO_Miki

M: Witam, z tej strony Junior Reporter matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
A: Hej, oczywiście, że tak.

M: Na początek przedstaw się czytelnikom.
A: No więc mam na imię Mikołaj, mam 17 lat, pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego, jestem osobą, która stawia na swoim i uparcie dąży do wyznaczonego celu.

M: Czy posiadasz jakieś zainteresowania?
A: Jasne, jest ich w sumie dosyć sporo, a mianowicie: piłka nożna, motoryzacja, siłownia, aktorstwo, filmy akcji, lotnictwo oraz kocham podróże, natomiast w przyszłości planuję pójść do Lotniczej Akademii Wojskowej i tam studiować.

M: Jak to się stało, że rozpocząłeś rozgrywkę na ProjectRPG?
A: Tutaj historia jest dosyć prosta, a mianowicie serwer pokazał mi mój dobry przyjaciel ze szkoły @ADEQU, pograliśmy na nim trochę i postanowiłem zostać tutaj na dłużej, ponieważ jako jedyny serwer zrobił na mnie wrażenie i tak o to jestem tu, gdzie jestem.

M: Jak już wszyscy wiemy, ostatnio zostałeś awansowany na Zastępcę Kierownika we frakcji San Andreas Road Assistance, serdeczne gratulacje! Powiedz nam, jakie posiadasz obowiązki na tej randze?
A: Dziękuje oczywiście za gratulacje, a co do moich obowiązków to jest to głównie pilnowanie porządku we frakcji oraz zajmowanie się bieżącymi sprawami zarządu frakcji, o których niestety nie mogę za bardzo mówić.

M: Kiedy dołączyłeś do frakcji San Andreas Road Assistance?
A: We frakcji za niedługo będę świętował 2 lata, ponieważ jestem już w niej od stycznia 2023 roku.

M: Dlaczego akurat wybrałeś frakcję SARA?
A: Wybrałem ją, ponieważ przyciągnęła mnie tu świetna atmosfera, którą może się ta frakcja pochwalić oraz nie jest ona zbytnio wymagająca pod względem RP, więc była wtedy idealna dla mnie.

M: Gdyby nie frakcja SARA to jaką inną byś wybrał?
A:  Gdyby nie frakcja SARA to myślę, że wybrałbym frakcje SAPD, ze względu na to, że jest to bardzo rozbudowana frakcja i chciałbym nawet kiedyś spróbować swoich sił.

FHtAMdx.png

M: Na ile obecnie wyceniasz swój majątek oraz co się w nim znajduje?
A: Jeśli chodzi o mój majątek, to myślę, że spokojnie można go wycenić na 5-6kk, w którym znajdują się takie auta, jak: Turismo Competizione FT, Buffalo Challenger FT, Alpha FT oraz Jester RDX również FT, posiadam również sporą sumę w gotówce.

JvUir3b.png

M: Obecnie przebywasz w organizacji La Cosa Nostra, czy posiadasz tam jakieś obowiązki? Czy samo w sobie polecasz organizacje czytelnikom?
A: Zgadza się, aktualnie przebywam, a organizacji La Cosa Nostra. Niestety nie mam tam już żadnych obowiązków ze względu na to, iż parę tygodni temu byłem zmuszony zrezygnować z funkcji V-lidera organizacji, lecz mimo tego każdemu czytającemu polecam z całego serca tę organizację.

lYOGwDG.png

M: Czy posiadasz jakieś cele na serwerze?
A: Jeśli chodzi o moje cele na serwerze, to powoli lista się zamyka, jedyne co na niej pozostaje to dostać się do administracji i tam spróbować swoich sił.

M: Jaka jest geneza twojego nicku?
A: Geneza mojego nicku jest bardzo prosta, ponieważ "Miki", to po prostu skrócone moje imię, a "AGO" to nazwa klanu, do jakiego kiedyś w podstawówce należałem.

M: Na serwerze masz przegrane prawie 2500 godzin, jak wspominasz ten czas?
A: Mimo że to tylko gra, to wspominam ten czas niesamowicie, chodzi mi tutaj o np. rozmowy na discordzie, rozmowy na mumble z kolegami z frakcji. Świetnie wspominam wszelkiego rodzaju eventy na serwerze oraz wszystkie spędzone na nim chwile.

M: Skąd wziął się pomysł na zdjęcie profilowe na forum?
A: Jeśli chodzi o moje zdjęcie profilowe, to tutaj chciałbym pozdrowić @Guzik, z którym kiedyś siedząc na discordzie, wymyśliliśmy, że razem ustawimy sobie profilowe szopa i tak jakoś już się przyjęło i zostało.

M: To tyle ode mnie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
A:  Dziękuje, że mogłem udzielić wywiadu, a pozdrawiam: @Braian11, @Toya, @Krychu, @xPawel69, całą frakcję SARA oraz całą organizacje La Cosa Nostra.
XGwBbve.png.120a6188d2d7d73d63dadace47272f41.png
Z mojej strony chciałbym podziękować Wam za przeczytanie tego wywiadu oraz widzimy się w następnym artykule!

twKuCRT.png

Dla   Redakcji Prasowej Project News:
pvPYzZZ.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.