Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na <SmurVTer-_->

Kyubba.NL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Kyubba>
Nick oskarżonego: <SmurVTer-_->
Powód skargi: <Wymiana za zły samochód, nie chce oddać właściwego samochodu>
Data zdarzenia: <02.02.2021>
Dowody: <logi ( kluczowe wiadomości [2021-02-02 15:28:10] [Output] , [2021-02-02 15:16:08] [Output], [2021-02-02 15:29:31] [Output]>
Opis sytuacji: <Chciałem się wymienić mojego wayfarera 1.4pb na Admirala z felgami oraz radiem, lecz podczas wymiany, nie wiem, czy gracz popełnił błąd czy co ale dostałem złego admirala bez felg i radia. Pisałem do gracza żeby mi oddał zwrot za ceny tuningu czyli powiedziałem mu żeby oddał 2k, albo ponownie się wymienić, lecz za dobry samochód. Gracz powiedział mi, że on widzi felgi, więc zrobiłem reconnecta. To nie pomogło. Później kupiłem od innego gracza bliste compact ale to nie ma nic do sprawy. W tym samym czasie też nie miałem prawa jazdy, więc nie mogłem zabrać samochodu z posesji (odzyskałem prawo jazdy po zakupie). Chwilę później okazało się, że admiral jest na prakingu policyjnym, więc bez zbędnego narzekania wyciągnąłem go z tamtąd. Po  wyciągnięciu felg nadal nie byłoi. Chciałem wyjaśnić sprawę na /pm lecz po rc gracz miał wyłączone /pm> Prosze o wyjaśnienie sprawy
image.thumb.png.ea5f2c393cae77b47c7e413cf1f5ca87.pngconsole.log
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.