Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sonda Uliczna na temat pracy kuriera.

Kajzersky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sodCg56.png 

mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam Sondę uliczną na temat pracy kuriera. W sondzie wzięło udział pięciu graczy. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem.

LKZ38Vt.png

Pierwszym uczestnikiem sondy jest @Kartun.

XGwBbve.png

K: @Kajzersky Ka: @Kartun

K: Witam,  Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Czy chcesz odpowiedzieć na parę pytań do sondy ulicznej na temat pracy kuriera? 
 Ka: Uszanowanie, Supporter @Kartun z tej strony. Jasne, z chęcią odpowiem.

K: Jak często pracujesz na kurierze?
Ka: Aktualnie mało pracuje na kurierce, lecz we wcześniejszym czasie sporo na nim pracowałem.

K: Jak oceniasz przyjemność z pracy?
Ka: Na początku byłem bardzo negatywnie nastawiony na pracę kuriera w związku z tym, że trzeba patrzeć na imię i nazwisko NPC, któremu wręczamy paczkę. Aktualnie bardzo przyjemnie mi się pracuje z tego powodu, że wbiłem 5 lvl, który jest najbardziej opłacalny.

K: Czy twoim zdaniem wymagania do tej pracy są odpowiednie?
Ka: Wymagania co do pracy są odpowiednie, ponieważ reputacja na początku wymagana 600 RP, co nie jest dużą ilością, na następne poziomy wystarczy dobić trochę punktów reputacji oraz expa, którego zdobywamy za każdą rozdaną paczkę przez nas.

K: Czy satysfakcjonują cię zarobki?
Ka: Uważam, że zarobki na aktualny dzień 05/12/2024, są całkiem dobre, da się wyciągnąć tak od tych 7.000$ - 9.000$, kiedyś zarobki były lekko większe, ale dalej uważam, że jest to opłacalna praca.

K: Jak oceniasz system ulepszeń i pojazdy, którymi wykonuje się prace?
Ka: Brakuje mi jakiegoś przeskoku między 0 a 2 lvl, ponieważ do 2 lvl jedziemy cały czas Boxvillem, nic się nie zmienia poza bonusem 5% do zarobków. Pojazdem na 4 lvl i 5 lvl jest Securicar, który jest dobry, lecz łatwo go wywalić. Od 2 lvl do 4 lvl Yankee jest bardzo wolne, ale jest okej. Od 0 lvl do 2 lvl Boxville, który jest dobry na początek, aby się nauczyć pracy. Jeżeli chodzi o ulepszenia to, każdy lvl wbity dodaje nam te 5% do zarobków, co jest spoko opcją, lecz brakuje mi jakiegoś dodatkowego benefitu z tego, że wbijamy następne lvl np. mniej paczek, bądź szybszego poruszania się z paczką.

K: Czy zmieniłbyś coś w pracy kuriera? Jeżeli tak to co?
Ka: Napisałem całkiem sporo swoich pomysłów wcześniej, lecz podsumowując rzeczy, które chciałbym, aby się zmieniły/zostały dodane to:
- dodatkowo benefity z wbijania lvl.
- delikatnie zwiększyć zarobki.
- dodać nowe kursy, które faktycznie się opłaca robić.

K: Dobrze to by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Ka: Jasne, chciałbym pozdrowić; @bolkaa, @Rafi115, @.Wonski, @Danio*, @Carbonex oraz resztę dobrych ziomków, całą frakcję SAPD.

IJwDSNy.png

Następny jest @Tomcio..

XGwBbve.png

K: @Kajzersky T: @Tomcio.

Witam,  Reporter @Kajzersky  z Redakcji Prasowej Project News. Czy chcesz odpowiedzieć na parę pytań do sondy ulicznej na temat pracy kuriera?
T: Witam, oczywiście, że tak.

T: Raz na jakiś czas pójdę popracować, ponieważ nie jest to mój faworyt na liście prac dorywczych.

T: Moim zdaniem dość monotonne, po przepracowaniu kilkunastu godzin może się znudzić.

K: Czy twoim zdaniem wymagania co do tej pracy są odpowiednie?
T: Raczej tak.

T: Nie są złe.

T: Dosyć ciekawe urozmaicenie, na początku w danym regionie LS a później pomiędzy miastami, dobra sprawa.

T: Nie.

T: Chciałbym pozdrowić cały serwer ProjectRPG, całą frakcję SAPD oraz organizację NieTykalni.

8bGx4zd.gif

Trzeci uczestnik to @Nerwanek1.

XGwBbve.png

K: @Kajzersky N: @Nerwanek1

K: Witam,  Reporter @Kajzersky  z Redakcji Prasowej Project News. Czy chcesz odpowiedzieć na parę pytań do sondy ulicznej na temat pracy kuriera?
N: Siemanko, z tej strony @Nerwanek1. Pewnie, mogę odpowiedzieć na parę pytań.

N: Rzadko pracuje na kurierze, ostatnim czasem to tylko siedzę na tunerze.

N: Na początku fajnie się pracowało, była jakaś zajawka a później to już tylko po to, żeby wbić ten 4 poziom na kurierze i zarabiać dobre pieniądze, także według mnie ta praca jest nudna w późniejszym okresie.

N: Według mnie są odpowiednie, 600rp to nie jest aż tak dużo, a jak się posiedzi trochę na kurierce, to ma się dobre pieniądze.

N: Tak, satysfakcjonują mnie zarobki.

N: System ulepszeń jest okej, a jeśli chodzi o pojazdy to tak, boxville jest okej, yankee jest najlepsza, a securicar jest do bani, lekko skręcisz i już możesz dachować, łatwo go rozbujać.

N: Tak, zmieniłbym handling w securicar, bo naprawdę źle się tym jeździ.

N: Tak chciałbym pozdrowić @czarny_czesiu, @WAF3L@GBS!, a także całą organizacje Libertas Mentis i dziękuje za możliwość udziału w sondzie ulicznej.

4gnL0a5.png

Czwarty jest @Hasiu.

XGwBbve.png

K: @Kajzersky H: @Hasiu

K: Witam,  Reporter @Kajzersky  z Redakcji Prasowej Project News. Czy chcesz odpowiedzieć na parę pytań do sondy ulicznej na temat pracy kuriera?
H: Dzień dobry, Police Officer III+1 Hasiu. Jasne, z chęcią się wypowiem.

H: Na kurierze nie pracuję zbyt często, z tego powodu, że jestem we frakcji, to tam zarabiam.

H: Pracuje się fajnie, miła robota, pracując na niej, fajnie leci czas.

H: Moim zdaniem wymagania są odpowiednie, nie może tam pracować każdy nowy gracz, trzeba trochę czasu spędzić, aby dostarczać przesyłki.

H: Zarobki są okej, choć wiadomo, mogłyby być ciut większe.

H: System ulepszeń mógłby ulec lekkiej zmianie, dość mozolnie wbija się punkty EXP, aby ulepszyć pracę na kolejny level. Co do pojazdów, mogłyby być ciut szybsze.

H: Na pewno zmianą byłaby możliwość sortowania w jakikolwiek sposób paczek, czy to po odległości, czy chociaż alfabetycznie po nazwiskach.

H: Oczywiście, pozdrawiam całą administrację serwera, całą frakcję SAPD oraz najpotężniejszą organizację na serwerze, jaką jest Verona.

OrP2YZz.png

Ostatnim uczestnikiem jest @P!oter.

XGwBbve.png

K: @Kajzersky P: @P!oter

P: Witam, bardzo chętnie!

P: No staram się pracować systematycznie, tak przynajmniej 3 razy w tygodniu po 2/3 godzinki.

P: Mocne 8.5/10.

P: Myślę, że tak trzeba się dość trochę napracować, żeby sobie ulepszyć tę pracę.

P: Są okej, aczkolwiek nie byłbym prawdziwym graczem, gdybym nie powiedział, że mogą być nieco wyższe.

P: No tutaj trochę wątpliwości mam, dość długo i ciężko się to ulepsza. Mogliby to troszkę poprawić.

P: Oczywiście, że chciałbym zmienić! Proponuję zwiększenie ilości dostawanego EXP, co ułatwiłoby wbijanie następnych poziomów.

P: Pozdrawiam mamę, tatę i rodziców oraz wspaniałą organizację La Vida Coca.

BI5b2Y3.png

ogLhwZW.png

Skoro każdy z uczestników się wypowiedział, czas na podsumowanie. Jeżeli chodzi o częstość pracy uczestników, to nie jest ona duża, zaledwie jedna osoba pracuje systematycznie na kurierze. Głosy o przyjemność z pracy są podzielone. Uczestnicy jednogłośnie stwierdzili, że wymagania są odpowiednie. Jeżeli chodzi o zarobki, to również głosy były podobne, czyli są dobre, ale oczywiście mogłyby być lekko większe. Stwierdzili, że ilość EXP potrzebna na ulepszenie danego poziomu mogłaby zostać zmniejszona. Natomiast głosy o zmiany pojazdów są podzielone. Niektórzy zmieniliby handling, niektórzy dodali nowe kursy, a niektórzy zmniejszyliby ilość potrzebnego EXP do następnego poziomu.

KsDF6Sj.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za poświęcenie czasu na przeczytanie tej sondy. Zachęcam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News. Do zobaczenia w następnym materiale!

53k6Wl8.png

Dla  Redakcji Prasowej Project News:
xJ82z16.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Edytowane przez xanny
  • Super 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.