Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd AC, przez który straciłem kg na sweeperach

Domanu.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, zwracam się z prośbą o nadanie mi liczby kilogramów którą straciłem przez błąd antycheata (tak administrator Mixsu tłumaczył mojego bana i wyrzucenie mnie z serwera o godzinie 13:20, zresztą napisałem co do tego apelacje o unbana)
Nie posiadam dowodów, bo miałem wyłączoną klipiarke, ale dostałem informacje od admina Szakala aby kierować się z tym na ten dział, w skrócie jeździłem i przy oddawaniu 1020kg konsola mnie zbanowała, tak jak było napisane w apelacji do której linka zamieszczam, kilogramów nie otrzymałem, a do tego miałem 20 minut temu podobną sytuacje, tym razem "NETWORK TROUBLE" podczas gdy internet miałem, tym razem jako dowód miałem klipa który udowadnia że w momencie rozłączenia miałem internet, niestety podobno nie moge sie do tego odwołać, ale do błędu AC już mogę więc pisze. Łącznie w sumie straciłem dzisiaj ponad 1600kg, gdzie pół moich godzin na serwerze spędziłem na sweeperach i nie miałem takiego problemu, a dzisiaj dwie takie sytuacje, przypadek? Nie sądze 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.