Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Kierownikiem PudzianzVolvo z frakcji SATC

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

82672256_wywiadzpudzian.png.2fdab6cb436245b5aa7186e82ccd02a1.png

informacje.png.435cc4f1c8aba9e95d3000392dda6657.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter  @Sebix79_Game, dziś przedstawię Wam Wywiad z Kierownikiem @PudzianzVolvo z frakcji SATC.
Zapraszam do czytania materiału!

wywiad!.png.c3c89ce34dc1c2e3b9b3e39885171a03.png

S: @Sebix79_Game | P: @PudzianzVolvo

SUszanowanie, z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Witam, witam. Oczywiście, że tak!

SDobrze, a więc na początek opowiesz nam coś o sobie?
P: Jestem Igor, pochodzę z miasta, o którym jest pełno memów, lecz nie będę zdradzać, jakie jest o miasto, osoby, które mają wiedzieć to wiedzą. Mam 22 lata, od kilku lat reprezentuje biedę oraz biorę sobie części z toyoty, bo czemu nie. Interesuje się historią, motoryzacją, lotnictwem wojskowym oraz muzyką. Pracuje sobie na myjni, śmigam swoim Volvo, więc jest elegancko. Trzeba je dopieścić, lecz śmiga, na razie bez większych przeszkód i to mnie cieszy. Oczywiście jest o jeden samochód za mało, więc myślę, żeby ogarnąć mu rodzeństwo, tylko nie wiem, czy starsze, czy młodsze.

SJak dowiedziałeś się o serwerze i co cię skłoniło, żeby na nim zagrać?
P: O serwerze dowiedziałem się od kumpli. @Anaskor oraz @masnyszymek oprowadzili mnie po serwerze, który mi się spodobał i jakoś się zakorzeniłem.

SDobrze, a jak wyglądał początek twój na serwerze?
P: Zaczynałem jak większość ludzi. Za pierwsze zarobione pieniądze na magazynie zakupiłem bożego Waltona. Oczywiście było kilka przerw w rozgrywce, jeśli by je policzyć to urlopów łącznie miałem z 6 miesięcy. Od 1142 dni codziennie poświęcam czas na serwerze, taki też mam dzień nagrody pod F5. W swej karierze byłem w kilku organizacjach, nawet miałem swoją, lecz po dwóch latach została ona rozwiązana z pewnych przyczyn, w skrócie wypaliłem się jako lider i wspólnie z zarządem postanowiliśmy ją usunąć. Z tyłu głowy jest plan na jej powrót, ale to życie pokaże.

SMasz na serwerze 2510h, jak oceniasz swój majątek?
P: Swój majątek oceniam na wystarczający dla mnie. W gotówce mam tyle, że na waciki starczy. Z droższych aut w kolekcji jest Banshee Viper GTS z bogatą historią na serwerze, samą markę pojazdu mam drugi raz, z czego ten kolejny zakup był z czystego przypadku, dopiero po chwili skumałem, że jest to ten sam pojazd. Posiadam jeszcze Ranchera Long. Z innych fur to mamy 2 Yankee, Vincenta, Stratuma oraz kilka innych maszyn. Mym oczkiem w głowie jest Perenial 367 id oraz jakże cudowny Willard w kombi. Jest on odwzorowaniem Volvo 740, które było sprzedawane na rynku USA.

SCo dodałbyś na serwerze, żeby był lepszy?
P: Dodałbym znaki drogowe, które mogłyby ułatwić rozgrywkę nowym osobom. Sam czekam na zrealizowanie pewnych propozycji, lecz trzeba uzbroić się w cierpliwość, zobaczymy co, przyjdzie z kolejnymi aktualizacjami.

SSkąd pomysł na nick "PudzianzVolvo" ?
P: Już opowiadam, na praktykach mówili na mnie Pudzian z tego względu, iż potrafię zaskoczyć posturą chudego byka, a w firmie Volvo właśnie odbywałem naukę zawodu.

SChciałbyś kiedyś aplikować w szeregi administracji przy rekrutacji na Supportera?
P: Aplikowałem kilkukrotnie, lecz odpuściłem temat, gdyż na wszystko nie starczyłoby czasu.

SJesteś we frakcji SATC na randze Kierownika, opowiesz nam, jakie masz obowiązki?
P: Za wielu szczegółów nie mogę zdradzać. W głównej mierze reprezentuję frakcje jako członek zarządu oraz wykonuję funkcję związane z moimi obowiązkami. A co robię w innych aspektach to wiedzą tylko członkowie frakcji.

SDobrze, a dlaczego frakcja SATC, a nie inna?
P: Do SATC wciągnął mnie @TigerShoot. Pamiętam to, jak dziś zgarniał mnie z domku w Jefferson. Tak od słowa do słowa zapytałem się jego o podstawowe wymagania, poszedłem za ciosem i napisałem podanie. Jest mi tu dobrze, patrząc na to, iż w tej frakcji jestem od marca 2022, to musi mi się podobać. Czystej karty nie mam z powodu jednego głupiego czynu, ale za to ani razu nie napisałem odejścia. Poza taryfami nie wyobrażam sobie innej, za dużo wspomnień mam z tą i cenie sobie atmosferę w niej.

S: Dobrze, dotarliśmy do końca naszego wywiadu, dziękuje ci za ten wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Również dziękuje za wywiad, przyjemnie czasem opisać siebie. Na koniec chciałbym pozdrowić SATC oraz organizację Dirty Angels, wspaniałe radio ProjectFM niech się, to trzyma, dobry przekaz leci. Jeśli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam. Pozdrawiam @vEroX. @KUDY @Veirdness @MrBeast @WRIATHalien @Chudy_Szczur*dm @Szrot. @kNiemiec @MichaelRWD @Puczy @Dev @Kjer0 @Flor3k @Jezus_Carbonara

1599117558_obramwkapudzian.thumb.png.e299084fdad088b27f9c8a53af79022d.png

Dziękuje czytelnicy za przeczytanie mojego pierwszego wywiadu i do usłyszenia w kolejnych artykułach!

MfcHNDK.png.5de451350007c9d954f13bad07053fbb.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
867003843_piecztrka.png.5748ef56a7624e43f01f8387d0f8c5c7.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.