Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Rutkowskiii

Dustus.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dustus
Nick oskarżonego: Rutkowskiii
Powód skargi: Celowe staranowanie, spowodowanie kolizji. Brak zapłaty za szkody, wyłudzenie kuriozalnej sumy pieniędzy za naprawę.
Data zdarzenia: 02.02.2021
Dowody: https://imgur.com/a/0F2R8OK
Opis sytuacji: Jadąc ulicą, z skrzyżowania wjechał w moje auto gracz Rutkowskiii. Po tej sytuacji, chciałem zapłaty za wyrządzone szkody auta, które miał pokryć. Niestety nie uczynił tego, dodatkowo próbował wyłudzić kuriozalną sumę gotówki, odjechał z miejsca zdarzenia, nie odpisując mi nic w postaci wiadomości prywatnej. Grożąc oskarżonemu skargą, nie zareagował.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/GYT0qZ1

Pragnę zaznaczyć, że gdyby oskarżony spotkał nowego gracza, który jeszcze nie jest zaznajomiony z realiami serwera, zapewne nowy gracz mu wpłacił te 300$, co jest zwykłym naciąganiem finansowym.

1 minutę temu, Rutkowskiii napisał:

Miałem Ping i cofkę , nie wiedziałem , ze cię staranowalem.

Na nagraniu widnieje co zrobiłeś, dowody jednoznacznie wskazują na Twoją winę. Dodatkowo, próbowałeś wyciągnąć ode mnie kuriozalną sumę, która codzienna nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.