Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na użytkownika Mixsu

Arye

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Arye
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Wykorzystywanie swoich funkcji do spraw prywatnych
Data zdarzenia: 6.12.2024
Dowody:  screen, tylko tyle mam
Opis sytuacji: Zauważyłem auto które miało spuszczony ręczny, wypchałem je żeby móc dać zgłoszenie Frakcji SARA. Czekając na ich przyjazd gracz Mixsu tepnął się do mnie, spytał się co ja robię i wytłumaczyłem mu że dzwonię na SARA. On do mnie "Zaraz zadzwonisz z poza serwera" widoczne jest to na chacie. Po czym odjechał autem jakby nigdy nic. Zrozumiałem to jako groźbę oraz czuję że jest to wykorzystywanie swoich funkcji do spraw prywatnych. Posiadam tylko jednego screena lecz mam nadzieję że oskarżony przyzna się do winy

19. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem.

mta-screen_2024-12-06_22-57-15.png

Nie wiem co uważasz za załatwianie spraw prywatnych, jeżeli widzę, że ktoś celowo utrudnia komuś rozgrywkę to reaguje na to zawsze. Tak też stało się tutaj, kiedy świadomie po raz drugi zacząłeś przepychać mój pojazd z parkingu lotniska LS, za pierwszym razem uwagę zwrócił Ci mój kolega i dał mi znać o tym na komunikatorze głosowym. Następnie dobiegłem na parking i zobaczyłem, że po raz kolejny postanawiasz przepychać mój pojazd co było jasno widoczne na mini mapie - za zachowania utrudniające rozgrywkę mamy w zwyczaju wyrzucać graczy z serwera, po to by dać im do zrozumienia, że nie ma przyzwolenia na takie zachowania i tak samo było w tym przypadku. 

Twoja argumentacja odnośnie wypchanego pojazdu po to, by zadzwonić po SARA nie ma sensu, gdyż można zrobić to z każdego miejsca na mapie.

Sama wiadomość miała charakter informacyjny, że takie zachowania nie są tu tolerowane - jednak rzeczywiście, wybrzmiała odrobinę niemiło - za co najmocniej przepraszam, nie tak miałeś to odebrać 🙂

W przedstawionej skardze nie ma żadnego uargumentowania, że członek administracji wykorzystywał rangę do celów prywatnych.

Jedyne do czego mogę mieć zastrzeżenie to wiadomośc, jaką Mixsu do Ciebie napisał, która faktycznie ma nieprzyjemny wydźwięk. Administrator sam to zauważył, na przyszłość proszę nie odzywać się w taki sposób do innych osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.