Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

makatussin

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kiel0n
Nick oskarżonego: Bolesny
Powód skargi: prawko za nieswiadomy taran (20d.)
Data zdarzenia: 06.12.2024
Dowody: Wyslalem doslownie chwile przed zabraniem prawka klip do shibamana
Opis sytuacji: Uploadowalem klip, w ktorym zostalem ztaranowany dla innego administratora, shibaman. Gdy jechalem odstawic fure na baze przy lotnisku sf prawdopodobnie podskoczyl mi ping i przez to ztaranowalem gracza, ktory po tym jak u niego w niego wjechalem nawet mi nic nie napisal o tym, czy zebym mu zaplacil (u mnie nawet go nie dotknalem i normalnie przejechalem). Glownie chodzi mi o to ze nie dostalem zadnego warna ani nic i wsumie nieswiadomie dostalem prawko na 20 dni (a najsmieszniejsze jest to ze w klipie ktory wlasnie wyslalem do shibamana byla identyczna sytuacja z lagiem i ziomek dostal poprostu warna zeby mi zaplacil XD). Oczywiscie jakbym dostal ostrzezenie lub nawet gracz napisalby mi abym mu zaplacil lub cokolwiek to bym to zrobil ale nawet nie wiedzialem o tym taranie.  Tlumaczylem sytuacje Bolesnemu ale ten stoi przy swoim, klipa niestety nie mam bo medala mam ustawionego na minute a prawko dostalem jakies 20 minut po tym, ale mysle ze na klipie ktory dostal Bolesny widac, ze byla to wina laga u mnie, pozdrawiam

+ mysle ze shibaman moze potwierdzic, ze w tym okolo czasie uploadowalem dla niego klipa, przez ktorego mogl wyniknac chwilowy lag

Witam serdecznie.

Był raport o staranowanie i brak zapłaty. Na klipie widać jak jedziesz pod prąd, uderzasz w gracza i odjeżdżasz. Faktycznie widać, że cię lekko cofa, ale skoro cię laguje to albo nie jeździj, albo jeździj po woli, tym bardziej że wg mnie i tak jechałeś u siebie pod prąd na tych "lagach".

Co do warna, to wczoraj odzyskałeś prawko jazdy po 14 dniach kary, więc o warnie nie mamy co rozmawiać, tym bardziej że nie mamy obowiązku go nadawać. Gdybyś miał mało kar, to pewnie bym dał warna(o zapłate), ale jest to twoje 6 zabrane prawo jazdy w ciągu 3 miesięcy. Klip jest do wglądu dla Rcon w nadanej karze. 

Miłego dnia/nocy!

wiec wsumie mozna by powiedziec ze dostalem prawko za nic bo nawet nie wiedzialem o owej akcji ze zachaczylem ziomeczka, dopiero 20 minut po tym dowiedzialem sie gdy dostalem prawko a co do lagow nie lagowalo mnie ciągle przez chwile musial mi ping skoczyc przez uploadowanie klipu xd rozumiem jakbym celowo w niego sie wdupcyl ale tak nie bylo bo napewno widac bylo u goscia na klipie ze nawet mnie nie cofnelo po uderzeniu w niego  :v chcialem sobie pograc, zimowa mapka weszla a tu prawko na prawie miesiac 

a co do jazdy pod prąd to przez to ze jechalem na letnich scialem zakret zjezdzajac pod prad pewnie ale u mnie sie normalnie wyrobilem i mialem jeszcze sporo zapasu zanim minalem sie z ziomkiem nie uwierze ze kazdy jezdzi wszedzie przepisowo i nie wleci sobie bokiem w zakret tymbardziej ze ma pusty pas

W dniu 6.12.2024 o 23:42, makatussin napisał:

komedią jest ze odpowiadac moze oskarzony xd pozdro 

Przecież to normalna sprawa, że musi przedstawić swój punkt widzenia i się wytłumaczyć. Nie wiem co w tym jest takiego zabawnego.
Skargę rozstrzyga inna osoba niż oskarżony, więc chyba z tym Ci się pomyliło.

Kara została odpowiednio wyskalowana na podstawie Twoich poprzednich kar. Skoro jesteś narażony na chwilowe występowanie lagów to wystarczy zjechać na pobocze. 

Faktycznie nie każdy jeździ przepisowo, ale jeżeli utrudniasz rozgrywkę innym graczom to muszą zostać wyciągnięte konsekwencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.