Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na [bukaj] - oskarżony przez [Navara]

Semir_Gerkhan

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: bukaj
Data zdarzenia: 6.12.2024
Opis zdarzenia: Sytuacja miała miejsce na pracy drwala. Samochód Boxwille o id 45058 została odchoolowana niesłuszenie po 22 godzinach z parkingu. Zapytałem pracownika bukaja czemu mi to auto zabiera i spytałem sie czy 24 godziny mineły na co odpowiedział ze mineły i wywiozł mi auto na przechowalnie. Bardzo prosze o wyciagniecie konsekwencji wobec tego pracownika ponieważ ludzie uczciwi na tym traca. Poinformowałem pracownika o skardze poprzez gracza ezard ponieważ zostałem po tej akcji zmutowany. 
Dowody: 
1185239270_Zrzutekranu2024-12-06190850.thumb.png.56f98830c2451333b86fadac6b5abe0d.pngimage_webp.fd34ab504b79c7e72dd5df19b7e06d90

Cześć, na początku chce powiedzieć, że powodem odholowania pojazdu było jego nieprawidłowe zaparkowanie. Zostałem poproszony przez @Kacp3r o przyjazd na drwala, by pomóc w odholowaniu pojazdu. Po przybyciu na miejsce Kacp3r, powiedział by (co widać też na niżej zamieszczonym ss.) odholować tego zielonego Boxville. Masz rację nie upłynęły 24h, i był to mój błąd. Po prostu pomyliłem się, za co cię przepraszam. Nie zmienia to faktu, że nie był to powód odholowania,  a tak jak wcześniej wspomniałem był on nieprawidłowo zaparkowany.

mta-screen_2024-12-06_19-02-42.thumb.png.4d853c83b88ddf925def7761666feb93.png

Stosowałem się także do regulaminu SARA, a konkretnie podpunktu: §9. Każdy pracownik ma obowiązek podporządkować się wyższemu stopniowi we frakcji.

Wstawiam również grafikę wskazującą prawidłowe miejsce do zaparkowania.
gallery244.thumb.jpg.5f4bfedd071f0dae0f3d05351f916be6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.