Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer III+1 WAF3L.

Kajzersky

Rekomendowane odpowiedzi

3XFjkN1.pngmSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam Wywiad z Police Officer III+1 @WAF3L z frakcji San Andreas Police Department. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem.

LKZ38Vt.png

K: @Kajzersky W: @WAF3L

K: Witam, Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News, Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: Cześć! Jasne, czemu nie.

K: Może na początek opowiesz nam coś o sobie?
W: Jasne, jestem Denis i mam 19 lat. Pochodzę z małej miejscowości położonej w województwie zachodniopomorskim. Interesuję się piłką nożną, służbami mundurowymi oraz kryminologią. Obecnie pracuje i wolny czas spędzam na graniu w między innymi w MTA.

K: Masz jakiś ulubiony film/serial/grę związany/ą z zainteresowaniami?
W: Jeśli chodzi o kryminologię, to bardziej preferuje podcasty na YouTubie lub na Spotify. Służbami mundurowymi interesuję się, ponieważ w przyszłości chciałbym wstąpić do wojska.

K: Masz upatrzoną jakąś konkretną jednostkę? Czym chciałbyś się zajmować w wojsku?
W: Na razie jeszcze nie mam, plan, by iść do wojska, na razie odkładam na bok.

K: Gdzie pracujesz? Jakie są twoje zadania i obowiązki?
W: Moja aktualna praca jest stricte związana z budownictwem więc raczej zadania i obowiązki są znane - młodziak, który robi większość rzeczy i uczy się od bardziej doświadczonych kolegów.

K: Podoba Ci się twoja aktualna praca? Czy chciałbyś ją zmienić?
W: Aktualnie jest git, więc nie zamierzam jej zmieniać.

K: Wspominałeś, że interesujesz się piłką nożną. Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski?
W: Najlepszy na świecie, czyli Real Madryt.

K: Czym zajmujesz się poza pracą?
W: Chodzę na treningi piłki nożnej i gram w gierki typu MTA czy Taern.

K: Skąd się wzięło zainteresowanie do służb mundurowych?
W:  Szczerze mówiąc, to wzięło się to tak, nagle, w przeszłości oglądałem masę filmów wojskowych i mnie to po prostu zaciekawiło.

K: Polecisz nam jakieś szczególne filmy o tematyce wojskowej?
W: Ostatnio obejrzałem: "Inwazja: Bitwa o Los Angeles" więc mogę go polecić.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą Multi Theft Auto oraz serwerem ProjectRPG?
W: Moja przygoda z platformą MTA zaczęła się w sierpniu 2022 roku. @AmzeK namówił mnie do zagrania na konkurencyjnym serwerze, którego nazwy nie będę wymieniał, grałem tam, z dwa miesiące, po czym ponownie za namową tego osobnika przeniosłem się na ProjectRPG, na którym gram od Listopada 2022 roku.

K: Jaki jest twój staż na serwerze? Ile wynosi twój majątek?
W: Mój staż wynosi lekko ponad 2 lata, przez ten czas zgromadziłem ponad 2500 godzin i około 1.5kk, majątek nie jest duży, lecz nigdy nie patrzyłem na niego jako swój priorytet, po prostu chciałem dobrze się bawić na serwerze i dalej to robię, a majątek to cel drugorzędny. Na koncie posiadam Jestera -9kid oraz na secie kobaltowym, do tego moje najlepsze auto, czyli Perennial Sedan!

K: We frakcji San Andreas Police Department jesteś na stopniu Police Officer III+1. Co skłoniło Cię do napisania podania?
W: Szczerze mówiąc, to napisałem podanie totalnie spontanicznie, nie nastawiałem się na to, że się uda, lecz wyszło inaczej, we frakcji jestem od około 6 miesięcy, do moich obowiązków należy pilnowanie porządku na ulicach San Andreas oraz udział w akcjach RP.

KERspSm.png

K: Co Ci się najbardziej podoba, a co najbardziej nie podoba na serwerze ProjectRPG?
W: Nie podoba mi się częstotliwość aktualizacji na serwerze, a tak to raczej wszystko inne jest git.

K: Jak nie SAPD to?
W: Żadna frakcja aktualnie.

K: Zmieniłbyś coś na serwerze? Jeżeli tak, to co?
W: Wprowadziłbym więcej aktualizacji dla frakcji + więcej prac co-op.

K: Czy chciałbyś wstąpić w szeregi administracji serwera?
W: Kiedyś pewnie tak.

K: Masz jakieś marzenia?
W: Oglądać finał ligi mistrzów ze stadionu Santiago Bernabeu.

K: Jest jakieś miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
W: Hiszpania a konkretnie Madryt.

K: Dobrze, to by było na tyle. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: Wszystkich członków SAPD oraz organizację Libertas Mentis.

XGwBbve.png

Szybie strzały:

K: Kebab czy pizza?
W: Pizza.

K: Pepsi czy cola?
W: Cola.

K: Lidl czy biedronka?
W: Niech będzie Biedronka.

K: Audi czy BMW?
W: Zdecydowanie Audi, BMW to amatorka.

K: Ursus czy Zetor?
W: Po rzucie kostką wyszło, iż Ursus.

K: Infernus czy Turismo?
W: Mimo wszystko Infernus, lecz do Perenniala w sedanie, żadne auto nie ma podjazdu.

XGwBbve.png

Dziękuje wszystkim, którzy poświęcili czas na zapoznanie się z wywiadem i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
xJ82z16.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.