Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Listopad'24 🎄🎄

xHamster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

oa7gHMw.png
5V20MaL.png
Witajcie! Listopad już za nami, a to oznacza, że duża część naszej społeczności przygotowuje się na nadchodzę święta, a także na pożegnanie starego i powitanie nowego roku. Oczekując na te magiczne święta oraz huczne powitanie nowego roku, mamy dla Was kolejne wydanie serwerowej gazetki. Znajdziecie w tej gazetce między innymi: aktualizacje z ostatniego miesiąca, świąteczną ankietę 🎄, zmiany we frakcjach i biznesach, sylwetkę gracza, a także wywiad z Senior Administratorem. Zapraszamy do lektury! 

lWt9zDH.png.3a3649721edaabf71ead958963cc102a.png

Najlepszy Supporter: @Wujaszek.
Najlepszy Moderator:  @Mizshift
Najlepszy Administrator: @LastoAkaRudy
Najlepszy Senior Administrator: @Mixsu
Najlepszy Administrator RCON: @Zebra
Najlepsza frakcja: San Andreas Road Assistance 
Najlepszy biznes: ProjectFM
Najlepsza organizacja: La Cosa Nostra 
Najbardziej pomocny gracz serwera: @SprytsBeng
Najlepsza praca na serwerze: Kurier 
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Największy odwalacz: @AxoBlue
Najbogatszy gracz: @Euzebiusz
Najlepszy lider frakcji:  @Braian11
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy

IMDzF0a.png.654636c5c765700a787b6111847cdfbe.png

03.11.2024

Moderatorka @.Nati zostaje zawieszona na okres 7 dni w związku z wpłynięciem słusznej skargi.
Moderatorka @.Natiopuszcza szeregi administracji serwera w wyniku osobistej decyzji.

15.11.2024

Moderator @slever przechodzi na urlop, który potrwa do 02.12.2024.

16.11.2024

Supporter @xanny przechodzi na urlop, który potrwa do 29.11.2024.

17.11.2024

Supporter @Hubi15 przechodzi na urlop, który potrwa do 30.11.2024.
Supporterka @Livia opuszcza szeregi administracji serwera w wyniku osobistej decyzji.
Supporter @Szender opuszcza szeregi administracji serwera w wyniku osobistej decyzji.
Supporter @Barson.bec powraca w szeregi administracji serwera.

24.11.2024

Senior Administrator @CzouGu przechodzi na urlop, który potrwa do 06.12.2024.

30.11.2024

Moderator @Defol przechodzi na urlop, który potrwa do 06.12.2024.
Administrator @mowmififi przechodzi na urlop, który potrwa do 30.12.2024.
Administrator @wminzok przechodzi na urlop, który potrwa do 28.12.2024.

YUwuo1G.png.51b50fe986c83e7579000eb8006d375f.png

Centrum Zarządzania Frakcjami
30.11.2024
 Opiekun @LastoAkaRudy opuszcza stanowisko na własne życzenie.

San Andreas Medical Department:
20.11.2024
Po wewnętrznej rekrutacji frakcyjnej, do składu egzaminatorów frakcji dołączają: Paramedic III @xrey128, AEMT IV @arayy*, AEMT III @Feelu.

27.11.2024
Hospital Junior Manager @VasteK odchodzi z frakcji na własne życzenie.

SATC:
30.11.2024
Menadżer @Puczy negatywnie przeszedł okres próbny i decyzją zarządu zostaje przywrócony do rangi Doświadczony Szofer.

SARA:
13.11.2024
Operator @Bolesny przechodzi okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym Szkoleniowcem frakcji.
Inspektor @czeslawmuwi
odchodzi z frakcji na własne życzenie, jednocześnie za swoje zasługi jako szkoleniowiec oraz egzaminator otrzymuje on miano Zasłużonego. 

30.11.2024

@LastoAkaRudy powraca na rangę Młodszy Operator, jednocześnie obejmuje wcześniej pełnioną funkcje Szkoleniowca na okres próbny jednej akademii. 

Blood Fight:
22.11.2024

@vercy zostaje awansowany ze stanowiska Menadżer na stanowisko Zastępcy Właściciela. 

Racing Club:
20.11.2024

Młodszy Ekspert @NerVous odchodzi z biznesu na własne życzenie.

4zqDwqt.png.867950efc2a00cd43cceab5fd210c74f.png

03.11.2024

Frakcja SAPD otrzymała system blokad drogowych.

Spoiler

blokadki2.gif.95c0870078f5ea93bbadccc7931cdffa.gif

Frakcja SAPD otrzymała nowy interfejs sterowania robotem saperskim oraz możliwość poruszania jego ramieniem.

Spoiler

robot.gif.5abf2a3fc35dc13d3e9d5000e6ff4fd7.gif

07.11.2024

Na serwer został dodany pojazd marki Willard, który można znaleźć w salonie Doherty.

pRmZ150.png.8196d44e99b1dea45c128b4eebea9624.png

Na nasz redakcyjny celownik wzięliśmy w tym miesiącu Supportera @PolisheQ,

Paweł, bo tak ma na imię osoba przeze mnie opisywana, ma 20 lat. Mieszka w województwie pomorskim, a dokładnie w Bytowie. Na co dzień siedzi przed komputerem i gra w różne gierki. Interesuje się motoryzacją. Na serwerze możemy go spotkać pod nickiem @PolisheQ, znajduje się w ekipie serwera na randze Supporter. Na serwer trafił 2 maja 2022 roku. Paweł na serwerze ma przegrane ponad 2370 godzin. Planuje dołączyć także do frakcji SAPD i do biznesu Blood Fight.

i6ggJvK.png

H: @Hugel.gg | M: @sHHaCo

H: Na początek opowiedz czytelnikom coś o sobie.
M:
Witam wszystkich czytelników. Opowiedzenie czegoś o sobie, to chyba najtrudniejsze zadanie. Tak pokrótce - mam 26 lat, na co dzień pracuję, w wolnym czasie gram w MTA, CSa i War Thundera, interesuję się piłką nożną - szczególnie polską Ekstraklasą i ligą, w której gra Wielki Polak Rodak - Robert Lewandowski, a także skokami narciarskimi i żużlem. Jeśli chodzi o jakieś hobby, to aktualnie myślę, że główne jest chodzenie po polskich Tatrach (nie tych w żółtej puszce).

H: Dołączyłeś do szeregów serwera pod koniec wakacji, co lub kto skłonił Cię do tej decyzji?
M:
Zgadza się, jeżeli dobrze pamiętam, to był to sierpień 2022 roku. O serwerze dowiedziałem się od KoPyTKa albo jego brata Leonka. Z KoPyTKiem znam się ponad 10 lat, a poznaliśmy się na innym serwerze i jakoś ta znajomość się utrzymała.

H: Jakiej sprzedaży żałujesz do tej pory?
M: Na szczęście nie żałuję żadnej, gdyż od początku przygody z serwerem nie sprzedałem ani jednego ze swoich pojazdów.

H: Co nowego chciałabyś zobaczyć na serwerze?
M:
Journeya w salonie 

H: Pochwal się swoim garażem.
M:
Wszystkich pojazdów może nie będę wymieniał, ale jeśli chodzi o moje ulubione, to zdecydowanie Buffalo, gdyż było to pierwsze z takich moich lepszych aut. W dalszej kolejności to myślę, że kolekcja Mercedesów - 2 Feltzery i 2 Schaftery, a jako wisienka na torcie, a właściwie dwie, to Patriot i Alpha.

H: Jak długa droga jest za tobą, aby w tym momencie być senior administorem?
M:
Minęło bodajże około 2 lat, odkąd dołączyłem do Administracji serwera - jeżeli się nie mylę, to była to okolica 7 grudnia 2022 r. - wróciłem od znajomego i Czamek pisał do mnie z gratulacjami, że się dostałem (swoją drogą on też, jeżeli dobrze pamiętam). Moderatorem nie pamiętam, kiedy zostałem, ale jakoś chyba końcówka wakacji 2023 roku albo początek roku szkolnego. Ranga Administratora to z kolei był prezent walentynkowy, bo 14 lutego bieżącego roku zostałem awansowany na tę rangę.

H: Jaka jest twoja wymarzona praca, której nie ma na serwerze.
M:
Hmmm... Nigdy się nad tym za bardzo nie zastanawiałem, ale myślę, że fajnym dodatkiem mogłaby być praca kierowcy ciężarówki - czy to jako kolejny poziom kuriera, czy też jako osobna praca.

H: Co zrobiłbyś, aby przyciągnąć większą ilość graczy na serwer?
M:
Ciężko powiedzieć, bo to złożona kwestia, aczkolwiek uważam, że lepiej jest, jak gracze sami przyjdą niż gdybyśmy mieli robić coś, żeby ich na siłę przyciągnąć. Na pewno jakościowe aktualizacje są czymś, co zachęca graczy, aby przyjść na nasz serwer.

PsOGj7T.png.79c812b1e2b028ec9b765673b846a1fa.png

cdSDlxl.png

meFnw2U.png

S2zo6cn.png

Realizacja: Supervisor @xHamster

Wywiad z członkiem ekipy: Senior Reporter @Hugel.gg
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: Advenced Reporter @Blahwe_z
Pierwsze miejsca plebiscytu: Chief @xanny
Zmiany w administracji: 
Reporter @xdPiko
Serwerowe aktualizacje: Advenced Reporter @Blahwe_z
Ankieta: Senior Reporter @Hugel.gg
Sylwetka gracza: Reporter @helly

Edytowane przez xHamster
  • Super 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.