Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z Pracownikiem SARA Jan3k.

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

fcLhLWn.png
mSu4qkK.png

Witajcie czytelnicy! Z tej strony Trainee @matibfc.. . Dziś przedstawię Wam wywiad z @Jan3k,  pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance.
Zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

M: @matibfc..  |  J: @Jan3k

M: Uszanowanie, z tej strony  Trainee z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
J: Jasne.

M:  Fajnie, na początku prosiłbym cię, żebyś przedstawił się czytelnikom.
J: Hej, jestem Janek, zajmuję się pracą we frakcji San Andreas Road Assistance. Lubię szybkie auta.

M:  Na serwerze grasz od 29 października 2021 roku, co skłoniło ciebie, żeby dołączyć na serwer?
J: Yym, wiesz co? Różne filmy o tematyce serwerowej.

M:  Jaki posiadasz staż na serwerze?
J: Hmm, ponad sześćset godzin.

M: Jaki posiadasz majątek na serwerze? Czy jesteś z niego zadowolony?
J: Posiadam obecnie Jestera 3.3 PB oraz około 20 tysięcy w bankomacie. Patrząc na to, że mógłbym być bogatszy, to nie jest źle, ponieważ dużo pieniędzy pochłaniały moje głupie pomysły. Jednak jeśli chodzi o mój majątek, to jestem z niego zadowolony. Dzięki mojemu przyjacielowi @Kacp3r, który jest obecnie supporterem serwera, byłbym teraz biedny i jeździłbym mananą.

ju0FY4w.png

M:  Pełnisz funkcję pracownika w SARA, co należy do twoich obowiązków?
J: Do moich obowiązków? Cóż, ja mogę o tym powiedzieć: holowanie aut i pomaganie ludziom na drogach San Andreas. Ze względu na to, że mamy obecnie spodziewane opady śniegu, będę musiał bardziej pomagać mieszkańcom i kierowcom.

M: Czemu akurat wybrałeś frakcje SARA?
J: Akurat zdarzyła się rekrutacja do jej szeregów, więc stwierdziłem, że nie mam dużo do stracenia. Reszta frakcji jest dobra, ale i tak preferuję ukochane lawetki.

M: Gdyby nie  SARA to?
J: Żadna frakcja, tylko San Andreas Road Assistance.

EncyKou.png

M: Czy jest coś. co zmieniłbyś na serwerze, lub we frakcji  SARA?
J: Raczej nie.

M:  Czy należysz do jakieś organizacji? Jak tak to do jakiej?
J: Obecnie dołączyłem do nowo stworzonej organizacji Ghost Riders.

eWJ25mm.gif

M: Czy planujesz kiedyś wstąpić w szeregi administracji serwera?
J: Raczej nie, zobaczymy, co czas przyniesie.

M:  Czy grasz w jakieś inne gry  oprócz  Multi Theft Auto?
J: Tak, w Euro Truck Simulator i inne symulatory.

M:  Odemnie to na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
J: Całą SARA, przyjaciółkę @-dzusia- , @barwna, kolegę  @Anon4 oraz @Kacp3r bez którego nie wyobrażałbym sobie grę na serwerze.

M:  Pozdrawiamy! Dziękuje tobie za udzielenie wywiadu.
J: Również dziękuje.
XGwBbve.png
Szybkie strzały:

M:  Szkoła czy praca?
J: Szkoła.

M:  Kawa czy herbata?
J: Herbata.

M:  Miasto czy wieś?
J: Wieś.

M: Słońce czy deszcz?
J: Słońce.

M:  Święta Bożego Narodzenia czy Wielkanoc?
J: Święta Bożego Narodzenia, bo można spędzać czas z rodziną..

M: Wakacje w Polsce czy za granicą?
J: Za granicą.
XGwBbve.png

Dziękuje czytelnicy za przeczytanie mojego pierwszego wywiadu i do usłyszenia w kolejnych artykułach!

MfcHNDK.png 

Dla Redakcji Prasowej Project News: 

Uo5IMVF.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.