Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supervisor xHamster.

Kajzersky

Rekomendowane odpowiedzi

4C4BhxB.pngmSu4qkK.png

Witam drogich czytelników, z tej strony Trainee @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię Wam Wywiad z Supervisor @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Zachęcam Was serdecznie do przeczytania materiału.

LKZ38Vt.png

K: @Kajzersky xH: @xHamster

K: Witam, Trainee @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project Newsczy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
xH: Witaj! Jasne, czemu nie.

K: Dobrze, a więc może na sam początek opowiesz nam coś o sobie?
xH: No to zacznę od tego, że mam na imię Dawid i liczę sobie 25 wiosen. Pochodzę z centralnej Polski (województwo łódzkie). Na co dzień pracuje jako kierowca - instalator - sprzedawca na stacji paliw. Interesuje się muzyką (głównie to jej tworzenie). Najbardziej ulubionym instrumentem jest akordeon oraz organy, w skrócie instrumenty klawiszowe. Od około 4 lat jestem prezesem liturgicznej służby ołtarza w miejscowym kościele. Działam także jako strażak ochotnik w moim mieście. Jestem również od 2016 roku założycielem informacyjno - ogłoszeniowego fanpage na portalu społecznościowym Facebook. Od sylwestra 2023/24 zająłem się organizacją imprez. Wtedy zorganizowałem po raz pierwszy dla znajomych sylwestra marzeń (było jak ma weselu) i tak organizuję inne imprezy w gminie. Od niedawnego czasu posiadam w swoim muzycznym portfolio kolumny głośnikowe, to wiąże się z tym, że przechodzę powoli w DJ'ke. Jest to duży wydatek na zakup kolejnych urządzeń, ale cały czas do przodu. Lubię także podglądać startujące, jak i ładujące samoloty bojowe na pobliskim lotnisku wojskowym.

K: Wspomniałeś, że organizujesz imprezy, skąd takie zainteresowanie u Ciebie? Czy trudno zorganizować taką imprezę?
xH: 
W zasadzie pomysł na organizowanie imprez wziął się w listopadzie 2023. Chciałem w dużym gronie spędzić sylwestra, który miałby być niezapomniany. W 2022 roku miałem zaproszenia na trzy sylwestry do znajomych (w tym jeden na mieście). Wybrałem tego na mieście i w razie, gdyby ktoś z tych dwóch pozostałych prywatek chciał się spotkać, to byłem dostępny pod telefonem, aczkolwiek potem okazało się, że ten sylwester nie należał do przyjemnych. Nie będę pisać publicznie dlaczego. W listopadzie wpadłem na pomysł, że osoby, które zapraszały mnie na sylwestra 2022/23 zaproszę ja na salę OSP. Niezbyt duża składka, niczego nie brakowało, każdy zapamiętał go na długo. Pod koniec maja wpadłem na pomysł, żeby mieszkańcy gminy mogli pobawić się także i zacząłem organizować gminny festyn rodzinny przy zbiorniku wodnym. Organizacja takiego festynu nie należała do łatwych. Załatwienie spraw urzędowych z burmistrzem miasta, opłata ZAiKS, zorganizowanie stoisk z zabawkami, sceny, artystów, DJ'a, dmuchanego placu zabaw dla dzieci i różnych atrakcji dla dorosłych i dzieci to masa wszystkiego. Dodatkowo fakt taki należało zgłosić do komendanta policji, żeby wiedział o takiej imprezy i żeby nie było skarg od mieszkańców okolicznych o tym, że jest głośna muzyka w nocy. Dodatkowo trzeba było zorganizować poczęstunek dla sponsorów, którzy dołożyli swoją cegiełkę do organizacji festynu. Koszt takiej imprezy mogę powiedzieć, że wyniósł blisko 8 tysięcy złotych. W tym roku także organizuje sylwestra na większą skalę i w stylu lat '80 i '90 XX wieku. Czy łatwo organizować takie coś? Odpowiedź brzmi nie. Trzeba wiedzieć gdzie uderzyć, załatwić wszystko jak najtaniej i najlepiej, żeby wyglądało. Każdy grosz się liczy. Przed minionym sylwestrem spędziłem 3 dni na sali, żeby przygotować stoły, zadbać o wystrój sali, przyszykować jedzenie. O każdy szczegół należało zadbać. Organizowanie festynu to przez wiele tygodni chodzenie i spotkanie się z ludźmi odpowiadającymi za teren placu, na którym odbywał się festyn. Przed startem imprezy spędziłem całą noc na porządkowaniu terenu, potem od samego rana przygotowanie i rozkładanie wszystkiego i ostatecznie zakończenie pikniku i relaks. 3 dni i dwie noce w sumie spędziłem poza domem. Więc jeśli chciałbyś organizować imprezę, wcześniej możesz zapytać mnie co i jak. W przyszłym roku również będzie odbywać się festyn rodzinny na większą skalę.

K: Napisałeś na początku, że jesteś prezesem Liturgicznej Służby Ołtarza. Co to takiego i jakie są twoje zadania?
xH: 
Liturgiczna Służba Ołtarza to nic innego jak w prostym języku ministranci. Prezesem jestem od czterech lat. Zadaniami moimi są przede wszystkim organizacja ministrantów, przydział obowiązków na mszy, wysyłanie na różne kursy (lektorskie i ceremoniarskie przeważnie), spotykanie się z nimi, wspólna integracja, a dodatkowymi obowiązkiem moim są rozmowy z innymi prezesami z innych kościołów, kontaktowanie się z księdzem opiekunem i pilnowanie ich, żeby wszystko wyszło, gdyż na nas ludzie patrzą. Ciężko też jest ogarniać wszystko, gdy ma się dużo na głowie, ale idzie ogarnąć. Funkcje prezesa oddaje w 2026 roku, wtedy moja parafia będzie obchodzić 100-lecie istnienia, ja zorganizuje poczęstunek (obiad) dla ministrantów i przekaże pałeczkę następcy mojemu.

K: Rozumiem. Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz serwerem ProjectRPG?
xH: 
Przygoda na platformie MTA zaczęła się bodajże w 2018 roku przez mojego kuzyna, kiedy to będąc u niego, pokazał mi moment gry na upadłym serwerze PYLife. Potem przeszedłem na konkurencyjny serwer. W 2021 roku z chłopakami z SAFD z serwera od Zbyk'a wbiliśmy na ten serwer, ażeby trochę odwalać. Potem przeszedłem na stałe tutaj. Na początku MTA nie była to gra dla mnie, nie spodobało mi się to, ale potem się wciągnąłem i zostałem do dnia dzisiejszego.

K: Jak wyglądała twoja przygoda na serwerze ProjectRPG?
xH: Dołączając na serwer w 2021 roku, nie planowałem zostawać długo na nim. Pozory jednak bywają inne i jestem do dziś, mając blisko 600 godzin przegranych na nim. Początki bywały trudnymi trochę, zaczynałem samemu, bez niczego. Potem poznawałem bardziej serwerm grając na nim dość często. Następnie napisałem podanie do redakcji prasowej i jestem w niej do dzisiaj ze świetnymi ludźmi wokół siebie. Miałem też jedną przerwę krótką w biznesie, lecz wróciłem i nie planuje odejścia już.

K: W Redakcji Prasowej Project News jesteś na randze Supervisor, jakie posiadasz obowiązki związane z tą rangą?
xH: Jeśli chodzi o sprawy wewnątrz biznesu, to nie jest to akurat tajemnicą, że moimi obowiązkami są przede wszystkim kanały discord (konkursy oraz eventy), wypisywanie podsumowań miesiąca, sprawowanie pieczy nad pojazdami biznesowymi. Dodatkowo wypisuję ogłoszenia o niższym priorytecie, pilnuje i obserwuje pracowników biznesu, wszelkie sprawy związane z forum. Dbam o terminowe wydania gazetek. Autoryzuje także materiały. Pełnię także funkcję szkoleniowca i egzaminatora w biznesie. Mogę także robić materiały dla redakcji prasowej.

K: Planujesz wstąpić w szeregi jakiejś frakcji?
xH: 
Nie, nie planuje niczego takiego. Nie mam czasu zbytnio na frakcje i wyrabianie minut w niej.

K: Grasz w jakieś inne gry oprócz MTA? Jeżeli tak to jakie?
xH: 
W Brawl Stars, poza tym rzadko i niechętnie w inne gry zagram też czasem.

K: Jak wspominałeś, masz przegrane blisko 600 godzin na serwerze, jaki jest twój majątek?
xH: 
Ponad 243 tysiące w gotówce. Dodatkowo Yankee oraz Wayfarer i Glandale z eventu.

K: Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na serwerze, co by to było?
xH: 
Ciężko mi to stwierdzić trochę. Aczkolwiek myślę, że najlepiej byłoby zmienić na serwerze dźwięk pojazdów na ten tradycyjny z GTA.

K: Skąd pomysł na taki, a nie inny nick?
xH: 
Wspomniałem wcześniej, że wbiłem odwalać z chłopakami z frakcji na innym serwerze. Ustawiłem na szybko nick i tak zostało, że jestem serwerowym xChomikiem. Poza tym chomiki są fajne.

K: Dobrze, a więc to już koniec, czy chcesz kogoś pozdrowić?
xH: Pozdrawiam całą administrację serwera ProjectRPG, redakcję prasową Project News na czele z zarządem @xanny i @worsaac.
Dodatkowo pozdrawiam zarządy innych biznesów. Dobra jest współpraca między wami, a także pozdrawiam wszystkich graczy i czytelników tego materiału.

FfeT3XT.png

XGwBbve.png

Szybkie strzały:

K: Kebab czy pizza?
xH: Kebab.

K: Psy czy koty?
xH: Psy.

K: Laptop czy komputer stacjonarny?
xH: Laptop.

K: Lidl czy biedronka?
xH: Biedronka.

K: BMW czy audi?
xH: Audi.

K: Ursus czy zetor?
xH: Ursus.
XGwBbve.png

A więc dziękuję wszystkim czytelnikom i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami  Redakcji Prasowej Project News.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

aWVkBsM.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.