Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Pracownikiem frakcji SARA matibfc.. .

GR_Skiba

Rekomendowane odpowiedzi

1226753527_1-MebftSR.png.91b6a78db5a65b6c2600e49a78ad48c8.png

mSu4qkK.png.f9ff05584c2a81eee33ed4668c76e7eb.png

Witam! z tej strony Trainee @GR_Skiba z Redakcji Prasowej Project NewsDzisiaj przedstawię Wam wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance, @matibfc... Zapraszam serdecznie do przeczytania!

LKZ38Vt.png.be8821f22ce4d7f2fc525c08ef756176.png

G: @GR_Skiba | M: @matibfc..

G: Witam, z tej strony Trainee @GR_Skiba z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Witaj! z miłą chęcią udzielę ci wywiadu.

G: Super! Na początek przedstaw się czytelnikom wywiadu.
M: Nazywam się Mateusz. Interesuję się historią, szczególnie ii Wojną Światową. W wolnym czasie lubię pograć w MTA jest to jedyna gra, w którą obecnie pogrywam.

G: Ciekawe masz zainteresowania, a jak zaczęła się twoja przygoda z serwerem ProjectRPG?
M: To dosyć skomplikowane. Mój przyjaciel zawsze namawiał mnie, żebym rozpoczął rozgrywkeę na ProjectRPG, podczas gdy ja grałem na konkurencji. Gdy jednak gra na konkurencji znudziła mi się okropnie, to postanowiłem zacząć grać z niechęcią na ProjectRPG. Obecnie uważam, iż była to moja jedna z lepszych decyzji popełnionych w mojej histori MTA, ze względu na osoby co tutaj grają, ciekawe prace oraz przez to, że mam godność reprezentować szeregi San Andreas Road Assistance, jest wiele rzeczy, które są bardzo fajne na tym serwerze, lecz nie będę obecnie ich wymieniać.

G: Jakie masz cele na serwerze ProjectRPG
M: Moje cele na ProjectRPG to:
- Awans na Młodszego Specjalistę we frakcji;
- Przejście pozytywnie akademii w Project News;
- Montaż body w cheetah;
- Tuning premiera do PFT;
- Wyrobienie lvl rajdowca do 70lvl minimalnie;
- Dostanie się w szeregi administracji w przyszłości.

G: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
M: Mój pomysł na nick wziął się od mojego imienia oraz od skrótu klub FC Bayern, a 2 kropki są przyczyną problemów z tworzeniem konta.

G: Na ile wyceniasz swój majątek?
M: Mój majątek wyceniam w okolicach 1,25kk/1,30kk. 

G: To całkiem spora suma twego majątku, powiedz mi więc jakie jest twoje najciekawsze auto w kolekcji?
M: Moje najciekawsze auto w kolekcji to jest Cheetah Classic, za którego dosyć dużo zapłaciłem, lecz posiadam też Premiera jeszcze, do którego mam ogromny sentyment. ponieważ posiadam go od początku mojej rozgrywki na serwerze. 

1437151056_3-F2Z0b0B.thumb.gif.531294eaa8c438fb446acec34c799684.gif

G: Na serwerze masz przegrane równe 500 godzin, jak wspominasz ten czas na serwerze?
M: Ten czas wspominam bardzo dobrze, ze względu na frakcję oraz grę ze znajomymi. Uważam, iż obecnie święta na serwerze mogą być jednym z lepszych spędzonych  moich czasów na serwerze.

G: Dlaczego wybrałeś frakcję San Andreas Road Assistance? I jak wyglądał twój proces rekrutacji?
M: W wieku 12 lat, gdy grałem w MTA, poznałem taką frakcję jak wspomniana SARA. Nie wiedziałem, na czym ona polega, więc postanowiłem dołączyć do niej i była to jakbym mógł to powiedzieć "Miłość od pierwszego wejrzenia". Zawsze pracowałem na przysłowiowych "pseudolach" w SARA i miałem z tego frajde. Moim marzeniem było dołączenie do SARA na ProjectRPG lub na konkurencji. Gdy postanowiłem wybrać ProjectRPG, zobaczyłem że była rekrutacja do SARA, więc postanowiłem napisać podanie. Gdy się dostałem, to się cieszyłem jak mały dzieciak, jaka to była radość!

1662841615_2-KfsHY9z.thumb.gif.872f0b3d8fc8b3065ddea7bc9571e1ae.gif

G: Jak oceniasz frakcję SARA?
M: Bardzo dobrze! Jest tutaj wiele miłych oraz pomocnych osób. Jest bardzo dużo do roboty,  więc na pewno się nie nudzę.

G: Gdyby nie frakcja SARA, to co innego?
M: Myślę, że SAPD ze względu na osoby, które tam przebywają oraz sama frakcja wydaje się ciekawa.

G: Obecnie znajdujesz się w biznesie Project News, jakie są obowiązki w owym biznesie?
M: Obowiązkiem pracy w Project News jest pisanie wywiadów z graczami, gazetek, oraz sond ulicznych.  Oczywiście pracownik sam sobie wybiera, co chce napisać.

215520384_4-bYF66Ac.thumb.png.9a0034e30cd7344c3edeb88f42af05ab.png

G: Dziękuje ci za ten wywiad, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Również tobie dziękuje. Chciałbym pozdrowić frakcję SARA, SAPD. Graczy ProjectRPG, w szczególności @w1lcz3k , @tegotypu , @Mirek.cejot , ciebie @GR_Skiba , @Kajzersky , @xeytzzz , @mlodygolab , @Kartun , @Mendozza , @Blahwe_z

XGwBbve.png.a6142823dbb1530e041aaceef25ce73a.png

Na dziś to tyle. Dziękuje wszystkim, co przeczytali ten wywiad, jak i również dziękuje Tobie@matibfc.. za udzielenie wywiadu. Mam nadzieję, że więcej i lepiej poznaliście gracza. Życzę wszystkim miłego dnia!

MfcHNDK.png.a8314b4748d6b945b3bd473159fde5c3.png

Dla Redakcji Project News:

1924921775_t2gnYT7(1).png.e1cd477b879c941ce5ea9889bc095a59.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.