Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na maksmaksi12

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2439
Login: P!oter
Nick oskarżonego: maksmaksi12
Powód skargi: Nieposzanowanie pojazdów organizacji oraz ich członków.
Data zdarzenia: 25.11.2024-02.12.2024r
Dowody: https://imgur.com/a/AvCx7KB
Opis sytuacji: Wyżej wymieniony gracz nie szanuje pojazdów organizacji, porzuca, zostawia niezatankowane oraz nienaprawione co przeczy regulaminowi organizacji. Na każde upomnienie reaguje wulgarnie w stosunku do graczy i żadne ostrzeżenia oraz minusy nie przynoszą skutku. Proszę aby nawrócić tego gracza jakoś na poprawną drogę, iż nie tylko dla członków organizacji zachowuje się w ten sposób. Mimo, że dostawał ostrzeżenia i pokazywaliśmy mu punkty regulaminu ten wypierał się, że regulaminu nigdy nie zaakceptował (oczywiście to nie prawda, w załączniku zamieszam ss jego podania gdzie wyraźnie jest napisane, że go akceptuje)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png

1.Zdarzyło mi się kilka razy zostawić  pojazd nienaprawiony. Kiedy rozmawialiśmy o tym na Discordzie, byłem już kilkukrotnie upominany.

2.Na każde upomnienie reagowałem  wulgarnie, co jest prawdą – przyznałem, tak było i oraz inne osoby często sobie ze mnie żartowali. kiedyś, zabrałem  pojazdem Elegy, zatankowałem go do pełnego (98 bo tak mówił P!oter) i odstawiłem na miejsce zgodnie z określeniem organizacji. Podczas rozmów na Discordzie powiedziałem , że wszystko jest przestrzegane z regulaminem i  dotrzymałem  swoje obowiązki. W odpowiedzi usłyszałem, że pojazd jest „rozjeba**” i że dostaję minusa, zaraz wylatuję z organizacji.

Kiedy tłumaczyłem, że naprawiłem auto i wszystko, co było uszkodzone, celowo mnie denerwowali i próbowali wyprowadzić z równowagi. Po chwili mówi, że to żart, i zaczynali  się śmiać. Taka sytuacja powtarza się regularnie, nie tylko w kontekście pojazdów, ale także w innych sprawach, często bez wystąpienia zdarzenia. Bawi mnie to, że poruszanie się z moich wulgaryzmów, skoro inne osoby z organizacji, same rzucały  żartami  czy wyzwiskami. Rozumiałem to że żartowali, wybaczałem, przepraszałem i traktowałem to z przymrużeniem oka. Jednak kiedy nastąpiło to, co nastąpiło, napotkałem się z krytyką i groźbami wyrzuconymi z organizacji, mimo że często po prostu milczałem 

3.Pokazaliście mi punkty regulaminu, a ja ironicznie zacząłem sobie żartować że go nie zaakceptowałem poza tym, że każda osoba  wie że dołączająca do organizacji zgadza się z przepisami i przejdź do przestrzegania.

Dążąc do konsensusu, uważam iż Mogliśmy się do sytuacji w organizacji i przyznać się do swoich błędów. Wiem, że zdarzyło się, że wystąpiło nieodpowiednie moje zachowanie, szczególnie wtedy, gdy wystąpiło zbyte ryzyko na upomnienia. przechowuję, że moje przechowywanie było czasami wulgarne, co nie powinno mieć miejsca. Przepraszam za to, że wiem, że muszę nad tym popracować.

Z drugiej strony nie zawsze czułem się sprawiedliwie. Bywały momenty, gdy żarty czy uwagi z waszej strony  były trudne do zaakceptowania i odebrania frustracji. Mimo to wiem, że inaczej teraz zareagowałbym i nie dawał bym się ponieść emocji. Chcę przygotować wnioski z tych sytuacji i zastosować swoje zachowanie.

Zależy mi na tym, żeby w organizacji była dobra atmosfera. W przyszłości można zastosować się do ich emocjonalnych, spokojniej reakcji i rozważenia. Może to oznaczać, że wszyscy są połączeni, gdy są sami z konsekwencjami i zrozumieniem, tak abyśmy mogli wystąpić razem bez zbędnych konfliktów. Dziękuję  organizacji za przeprowadzony czas i doświadczenie, które zdobyłem. pomimo problemów, wynikających z współpracy i nauki, jakie wyniosłem z tego. ❤️

Bardzo miła odpowiedź, aczkolwiek to nie usprawiedliwia tego jak reagowałeś na każde ostrzeżenie mimo tego, że mówiłem „to nie są teraz żarty i rozmawiamy na poważnie” prosiłem Cię przez 3 dni z rzędu o jedno a to samo. Na uwagi moje oraz V-Liderów odpowiadałeś wyzwiskami więc nie wiem skąd nagle taka zmiana. 

1 godzinę temu, P!oter napisał:

Bardzo miła odpowiedź, aczkolwiek to nie usprawiedliwia tego jak reagowałeś na każde ostrzeżenie mimo tego, że mówiłem „to nie są teraz żarty i rozmawiamy na poważnie” prosiłem Cię przez 3 dni z rzędu o jedno a to samo. Na uwagi moje oraz V-Liderów odpowiadałeś wyzwiskami więc nie wiem skąd nagle taka zmiana. 

Czy posiadasz jakieś zdjęcia, dzięki którym będziemy w stanie pokryć wyrządzone szkody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.