Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

S1zer

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Krzysiuu
Nick oskarżonego: Wujaszek.
Powód skargi: Bezpodstawnie nadana kara za odgrywanie rp
Data zdarzenia: 01.12.2024 22:10
Dowody: Mój znajomy miał wypadek z graczem i przeszliśmy do odgrywania rp z nim, zaparkowałem swój samochód na poboczu tak aby inni gracze widzieli że jest tutaj wypadek, frakcja SARA została wezwana przyjechał na miejsce PoloG. nawet pisałem innym graczom że jest tutaj wypadek. Gdybym chociaż dostał wcześniej jakiekolwiek ostrzeżenie to bym przestawił swój pojazd. poniżej wysyłam ss'y 

image.webp

mta-screen_2024-12-01_22-05-08.webp

mta-screen_2024-12-01_22-06-42.webp

mta-screen_2024-12-01_22-06-48.webp

image.webp

image.webp

Cytat

zaparkowałem swój samochód na poboczu

image.png.6dd36e392d22de437885f1ab7b2528fe.png 
Jeśli według ciebie jest to parkowanie na poboczu to chciałbym cię poinformować, że nie jest  to pobocze, a środek pasa ruchu. 

Stałem obok was przez dobre 5 minut i tylko rozmawialiście z innymi graczami, więc nie interpretuje tego jako akcji RP.

Otrzymałem na ciebie raporta z powodem "Stoi na środku jezdni" sprawdziłem, faktycznie stałeś więc nadałem karę.

Myślę że wyczerpałem temat. 

Pozdrawiam

Witam, wtrącę się ponieważ uczestniczyłem w tej kolizji.
Pisaliśmy między sobą o wypadku informując gracza że zamówiliśmy lawetę oraz uspokajaliśmy go że pojazd zostanie przewieziony do serwisu, sultan (na awaryjnych światłach) został tak postawiony aby nas zabezpieczyć ponieważ gracze notorycznie w tym miejscu przekraczają prędkość (nie wzywaliśmy sapd do zabezpieczenia ponieważ postanowiliśmy się dogadać bez ,,policji'')

5 minut temu, Aldeno napisał:

Witam, wtrącę się ponieważ uczestniczyłem w tej kolizji.
Pisaliśmy między sobą o wypadku informując gracza że zamówiliśmy lawetę oraz uspokajaliśmy go że pojazd zostanie przewieziony do serwisu, sultan (na awaryjnych światłach) został tak postawiony aby nas zabezpieczyć ponieważ gracze notorycznie w tym miejscu przekraczają prędkość (nie wzywaliśmy sapd do zabezpieczenia ponieważ postanowiliśmy się dogadać bez ,,policji'')

Jeśli doszło do kolizji i nie chcecie wzywać sapd to macie obowiązek zjechać pojazdami w miejsce bezpieczne, a zabezpieczanie miejsca zdarzenia na własną rękę nie jest dobrym pomysłem.

Supporter postąpił prawidłowo. Doszło do uszkodzeń pojazdu innego gracza. Jeśli chcecie odgrywać RP to musicie do tego wezwać frakcję w celu prawidłowego zabezpieczenia miejsca RP. Supporterowi jednak przypominam że jeśli nie korzysta z warna to wobec gracza mógłby zastosować karę nawet w minutach, zamiast od razu kilku godzin. W mojej ocenie skalowanie było zbyt wysokie. Kara jednak została nadana prawidłowo i tym razem ostrzegam Supportera, żeby zwracał większą uwagę na prawidłowe skalowanie kar. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.