Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kacp3r

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LoganLejt
Nick oskarżonego: @Kacp3r
Powód skargi: Karanie bez sensu, zniechecanie graczy do dalszej rozgrywki na serwerze, Zbyt surowe kary, Faworyzacja Graczy, brak profesjonalizmu oraz brak kompetencji 
Data zdarzenia: 1.12.2024
Dowody: Logi, Lista kar
Opis sytuacji: Hej, dzisiaj jak wszyscy wiemy pojawił się śnieg a jak wiemy śnieg oznacza wysyp drifterów na serwerze. Gracze wyjmując z przechowywalni swojego zimowego wojownika mają nastawienie, że wkoncu będa mogli polatać sobie bokiem. Ale jak widać, Kacprowi przeszkadza to, że gracze na rondzie polecą chwile bokiem. w przeciągu godziny kacper wystawil 27 kar zwiazanych z driftowaniem na rondzie. Jak dla mnie jest to zabieranie frajdy graczom, Frakcji SAPD, Odnosząc się do zbyt surowego wymiaru kar, 2 graczy otrzymało za tak błachą sprawę kare zabrania na prawka na 14dni. mam nadzieje ze zostanie cos zrobione z tym supporterem bo jak dla mnie to juz jest przesada. 

Cześć! 

Jak sami wiemy rondo nie jest miejscem do driftowania.
Co do tego czy mi to przeszkadza czy nie, gracze byli wielokrotnie zgłaszani, po czym otrzymywali ostrzeżenia, osoby które się do nich nie stosowały zostały ukarane bazując na ich poprzednich karach/warnach.

Drifty na rondzie nie dość, że blokują ruch to go znacznie utrudniają dlatego reagowałem na takowe zachowania.

4 minuty temu, Kacp3r napisał:

Cześć! 

Jak sami wiemy rondo nie jest miejscem do driftowania.
Co do tego czy mi to przeszkadza czy nie, gracze byli wielokrotnie zgłaszani, po czym otrzymywali ostrzeżenia, osoby które się do nich nie stosowały zostały ukarane bazując na ich poprzednich karach/warnach.

Drifty na rondzie nie dość, że blokują ruch to go znacznie utrudniają dlatego reagowałem na takowe zachowania.

Od takiego czegoś jest frakcja SAPD, a nie administracja. Poczułeś sie mordeczko na randze i walisz karami jak leci. Dodam, że jest to tylko gra a nie prawdziwe zycie nie musisz brac jej aż tak na powaznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.