Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <Kacp3r>

Laguna2GT2.0T

Rekomendowane odpowiedzi

Login: fakeroadman_
Nick oskarżonego: Kacp3r
Powód skargi: Faworyzacja graczy, Nie odpowiednie dawanie kar 
Data zdarzenia: 1 Grudnia 2024, 13:41
Dowody: Lista kar 
Opis sytuacji: Supporter Kacp3r innym graczom którzy driftują po rondzie nadaje ostrzeżenia a mi bez ostrzeżenia dał 14 dni kary. Nie ma w regulaminie że nie można driftować po rondzie, Jeśli jest taki podpunkt proszę mi go przedstawić.  To nie jest apelacja od kary 

Cześć!

Co do nie odpowiedniego nadania kary, kara została nadana prawidłowo ponieważ nie całe 2 tygodnie wstecz zostałeś ukarany za celowe taranowanie pojazdów na 7 dni, więc aktualna kara została wyskalowana na 14 dni.

Teraz odniosę się do faworyzacji, nikt nie jest faworyzowany, zostałeś ukarany prawidłowo bazując na twoich wcześniejszych karach.

4 minuty temu, Kacp3r napisał:

Cześć!

Co do nie odpowiedniego nadania kary, kara została nadana prawidłowo ponieważ nie całe 2 tygodnie wstecz zostałeś ukarany za celowe taranowanie pojazdów na 7 dni, więc aktualna kara została wyskalowana na 14 dni.

Teraz odniosę się do faworyzacji, nikt nie jest faworyzowany, zostałeś ukarany prawidłowo bazując na twoich wcześniejszych karach.

Mogłeś mnie ostrzec że nie mogę driftować po rondzie a nie od razu dawać mi karę ponieważ inni gracze dostawali ostrzeżenia a ja tego nie dostałem 

2 minuty temu, fakeroadman_ napisał:

Mogłeś mnie ostrzec że nie mogę driftować po rondzie a nie od razu dawać mi karę ponieważ inni gracze dostawali ostrzeżenia a ja tego nie dostałem 

Tak jak napisałem w pierwszej odpowiedzi, kara została nadana bazując na twojej ostatniej.

7 minut temu, Kacp3r napisał:

Tak jak napisałem w pierwszej odpowiedzi, kara została nadana bazując na twojej ostatniej.

Czyli rozumiem że celowy taran i driftowanie po rondzie to to samo ?  Gracz luznyjoe tez dostal kare 14 dni dlatego ze byla skalowana ale on dostal ostrzezenie od ciebie a ja nie. Sytuacja byla taka sama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.