Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na vercy

sebix936

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sebix936
Nick oskarżonego: @vercy
Powód skargi:  Wykorzystywanie rangi 
Data zdarzenia: 29.11.2024
Dowody   https://imgur.com/a/DNmphmP  https://imgur.com/a/8jilSut https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jbwP8rwzftSD9DB5H?invite=cr-MSxCYjksMTczMzQ2MzQ3LA https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/jbwQnEpWhbC_nOamv?invite=cr-MSxzQ2QsMTczMzQ2MzQ3LA
Opis sytuacji:  Witam to tak  wracałem z kursu z apki i nagle tepło mi gracza  vercy i  chciałem  aby zapłacił za szkody ale się wykłócał i jak pisałem repa na niego to odrzucał x2 więc widać wykorzystywanie rangi 

Witam, wina nie leży po mojej stronie tylko po stronie mojego dostawcy internetu. Owszem, mogłem Ci zwrócić koszt naprawy od razu i nie bawić się w skargi, lecz gdy poprosiłem Cię o nagranie, aby zweryfikować, czy mnie nie okłamujesz Ty zaś napisałeś, że ujrzę je w skardze. Odrzucanie reportów nie kwalifikuje się jako wykorzystywanie rangi. Jeśli faktycznie potrzebujesz tych pieniędzy bezproblemowo mogę Ci je zwrócić przy najbliższej wizycie na serwerze.

28 minut temu, vercy napisał:

Witam, wina nie leży po mojej stronie tylko po stronie mojego dostawcy internetu. Owszem, mogłem Ci zwrócić koszt naprawy od razu i nie bawić się w skargi, lecz gdy poprosiłem Cię o nagranie, aby zweryfikować, czy mnie nie okłamujesz Ty zaś napisałeś, że ujrzę je w skardze. Odrzucanie reportów nie kwalifikuje się jako wykorzystywanie rangi. Jeśli faktycznie potrzebujesz tych pieniędzy bezproblemowo mogę Ci je zwrócić przy najbliższej wizycie na serwerze.

Witam, jak chodzi  o twój net to tak  jest twoja wina bo chyba wiesz , że masz lagi. I wgl jest sporo graczy co np dostaje prawko za taran bo laga miało więc wiesz .  A jak chodzi o te reporty i okłamywanie to mogłeś napisać po pierwszej mojej wiad abym ci nagranie dał  i po sprawie a nie się wykłócał i jak pisze repa , że mam nagranie to nwm po co odrzucasz.

1 godzinę temu, sebix936 napisał:

Witam, jak chodzi  o twój net to tak  jest twoja wina bo chyba wiesz , że masz lagi.

No właśnie nie, nie posiadam takich mocy, które umożliwiałyby mi przewidywanie, w którym dokładnie momencie dostanę laga.

1 godzinę temu, sebix936 napisał:

A jak chodzi o te reporty i okłamywanie to mogłeś napisać po pierwszej mojej wiad abym ci nagranie dał  i po sprawie a nie się wykłócał i jak pisze repa , że mam nagranie to nwm po co odrzucasz.

Na początku tłumaczyłem Ci, iż rzekomy taran, którego nie było nie był celowy, a był tylko i wyłącznie wynikiem problemu z internetem. Dopiero później poprosiłem o nagranie. Reporta odrzuciłem, ponieważ prowadziłem w tamtym momencie konwersację z Tobą w wiadomości prywatnej, oraz treść ich kolidowała się z prawdą.

Moderator postąpił prawidłowo. Nie doszło do żadnego nadużywania rangi, ani celowego taranowania. Widać jasno na nagraniu że był to problem związany z internetem. Nie wiem jednak czemu Moderator nie zechciał zwrócić pieniędzy za ową sytuację. Zobowiązuję Moderatora do zwrócenia 200$ na rzecz Oskarżającego i przesłanie mi dowodu w wiadomości prywatnej w ciągu 3 dni od momentu rozpatrzenia skargi. Skargę odrzucam, gdyż zachowanie w perspektywie administracyjnej było prawidłowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.