Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Suzannee

PonczeeeK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Luxcus
Nick oskarżonego: Suzannee
Powód skargi: Niesłusznie nadana kara
Data zdarzenia:  28.11.2024 23:40 - 23:50
Dowody: Logi serwerowe
Opis sytuacji: Zacznijmy od początku, pewna osoba napisała na chacie premium czy ma ktoś pątą odpisałem, że ja mam i jedna osoba napisała ponczek bez ronczek ponieważ mój poprzedni nick brzmiał PonczeeK i każdy mnie tak nazywał ale to mniejsza, ja odpisałem temu graczowi, że mogę z niego zrobić Funny Moments jak wchodził pod wpływem alkoholu na służbę itp, to mi odpisał nie prowokuj, po chwili dopisał bym ju je pokazał te klipy lecz nie muszę niczego okazywać, to odpisał po chwili ok * moje imie * wysłałem reporta za prowokacje i udostępnianie imienia bo sobie nie życzę by ktoś używał mojego imienia na serwerze jedynie znajomi wiedzą jak się zwę ale tego nie udostępniają. Reporta przyjęła Pani Suzannee i co? On dostał warna a ja mute 6h za prowokacje? To jest równe traktowane graczy? Ze jeden dostaje warna a drugi mute? To jest OSTRO zabawne przez takie coś się odechciewa grać XD

Sam właśnie przedstawiłeś sposób, w jaki sprowokowałeś gracza. Jeśli Twoje imię było mu znane to w którym miejscu jest to udostępnianie danych? Owszem, możesz sobie tego nie życzyć, ale tu nie ma danych osobowych, które mogą być w jakimkolwiek stopniu poufne. Imię podajesz pisząc podania, ba - nawet kiedy biznes przeprowadza z Tobą wywiad jesteś w stanie na pewno się przedstawić. A skoro sobie tego nie życzyłeś i uznałeś za prowokacje? To właśnie za to gracz otrzymał owe ostrzeżenie. 

Mówimy o równym traktowaniu? To ja przedstawię fakt różnej historii kar dwóch różnych graczy i stwierdzenie, że każdy jest traktowany indywidualnie. I nie, argumentem nie jest, że skoro wysyłasz zgłoszenie to stajesz się nietykalny i mamy ukarać tylko jedną stronę. Dla poznania kontekstu, jak widać, warto było zapoznać się z dwoma stronami wypowiadającymi. 

Owszem każdy podanie swoje imię np pisząc podanie ale  ostatni mute za prowokacje był 18 sierpnia i to na 1 dzień po karze czasem się to nie zeruje i mogę dostać warna również za coś takiego? Jeśli się mylę to jest to zabawne. Nie myl poprzedniej kary jako prowokacje to była to kara na Voice. To wyjaśnij mi skoro ostatnia moja kara za prowokacje na chacie była w sierpniu to dlaczego dostałem teraz mute a nie warna i to na 6 godzin?

Ostatnie ostrzeżenie, o prowokacje, otrzymałeś w listopadzie. W czasie trwającej kary za prowokacje na vc. Oczywiście za chwilę napiszesz, że powinieneś dostać kolejnego warna dzisiaj, a jeśli dostałeś karę to czemu gracz, którego zgłaszałeś również jej nie dostał. Natomiast wydaje mi się, że powtarzając w innych słowach to co opisałam wyżej nic nie zmieni. Czujesz się niesprawiedliwie nie dlatego, że otrzymałeś karę, ale dlatego, że chciałeś żeby otrzymał ją gracz zgłaszający a z analizy wyszło coś innego i skarga jest w tym momencie formą zemsty a nie wyjaśnieniem. 

Skarga nie jest formą zemsty tylko wyjaśnieniem, teraz uważasz, że pisze skargę umyślnie by się na tobie zemścić i abyś została za to ukarana. A pro po warna w listopadzie od kogo niby dostałem? Bo jakoś nie przypominam sobie tego xD Skoro uważasz, że ja również gracza sprowokowałem  to przytocz mi proszę ten swój ,, kontekst " który mi napisałaś na serwerze bo podobno za niego zostałem ukarany, a na serwerze jak chciałem  żebyś mi to wyjaśniła miałaś mnie gdzieś i wyłączyłaś VC żeby nie rozmawiać zemną. Proszę o przytoczenie tego kontekstu.

Owszem, uznałam, że skoro jedyne co w tamtym momencie masz do powiedzenia to wykłócanie się na temat skargi i próba wmówienia swojej racji, to nie widziałam sensu dalszej dyskusji. 
Jeżeli to nie jest forma zemsty bądź zawiści to dlaczego najpierw nie apelacja w kwestii wyjaśnienia tylko od razu skarga? Raczej nie po to, żeby wyjaśniać, a żeby wytknąć mi błąd, który wydaje Ci się że zauważyłeś. Co do tego od kogo otrzymałeś ostrzeżenie - nie moją kwestią jest, by podawać Ci takie informacje, ale był to Szender. 

Wszystko wyjaśniłam wyżej, nie planuję się powtarzać. 

Owszem pierw postanowiłem napisać skargę bo zauważyłem twój błąd a wiem, że Ty również go zauważyłaś stąd pierw skarga a nie apelacja co od razu ją odrzuciłaś ale mam to gdzieś. Dalej będę brnął w to, że kara nadana na mnie jest nadana nie słusznie i będę czekał na jej rozwiązanie. Bo przecież równo traktujesz graczy prawda?

Nigdzie nie określiłam, że widzę jakikolwiek błąd w swoim postępowaniu. To ty przyjąłeś taką narrację, ja tylko nakreśliłam fakt, że tak uznałeś, stąd najpierw poszła skarga, dopiero potem apelacja, a nie na odwrót. Na pytanie nie odpowiem, bo brzmi retorycznie, a i ta kwestia została wyjaśniona. Nie mam ochoty robić kółek wokół powtarzających się kwestii, skoro wyczerpująco odpowiedziałam na Twoje zarzuty.

Wydaje mi się, że muszę to napisać pełnym zdaniem, skoro cały czas nawiązujesz do tego samego: sam objaśniłeś kontekst w pierwszej swojej wypowiedzi w tym wątku, w związku z czym nie widzę po co miałabym go jeszcze raz powtarzać; czy tylko dla satysfakcji czy, żeby próbować znowu mi coś zarzucać. 

Czyli według Ciebie ,, mam na Ciebie klipy jak wchodzisz pijany na służbę " jest formą prowokacji? Trochę to dziwne bo nie zauważyłaś do tej pory tego, że sam zaczął mnie prowokować ale w to już nie chciałaś za ingerować tylko to miałaś już wtedy gdzieś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.