Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

CzerwonyX45

Rekomendowane odpowiedzi

Login: CzerwonyX45
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Brak wypełnienia swoich obowiązków
Data zdarzenia: 26.11.24
Dowody: 

Spoiler

Opis sytuacji: Napisałem na gracza skargę w odpowiednim dziale i administator Mixsu dał na wypowiedz oskarżonemu 24h dzisiaj minie 72h i administrator nic nie odpisał, wiem że ktoś ma życie prywatne dlatego czekałem z tą skargą jak i również pisałem do Mixsa na discord ale tam tez nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Mam ndzieje że sprawa się wyjaśni/ruszy do przodu.

Czas 24 godzin jest dla gracza, który może swobodnie wypowiedzieć się w skardze - nie dla administratora sprawdzającego, czasami ten czas wydłużam bo każdy jest człowiekiem i nie każdy musi zobaczyć forum w tym okresie czasu, nie widzę w tym nic nierozsądnego. Nie odpowiedziałem z takiego powodu, gdyż sam oskarżony wypowiedział się w skardze, że jest w szpitalu, a pieniądze odda do 4 dni. Ten okres czasu nie minął, a Ty sam zareagowałeś na odpowiedź gracza „Łapka w górę” co daje tylko i wyłącznie jeden sposób interpretacji - przystałeś na to. W tym przypadku moja wypowiedź nie przyspieszyła by całego procesu wyjścia gracza ze szpitala więc była ona po prostu zbędna. Warto również zaznaczyć, że dopiero dziś będę wracać do siebie, także wspólnie z oskarżonym wyznaczymy też końcowy termin spłaty. Jeżeli gracz nie zdąży w określonym czasie oddać gotówki, zostaną wyciągnięte konsekwencje.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.