Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na vertii.

Sluffy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DEviD
Nick oskarżonego: @vertii
Powód skargi: Zle nadany powód kary
Data zdarzenia: 26.11.2024 Godzina ok. 21:23
Dowody: image.png.a4f72545dfcd13616f075a1bb434cc48.png
Opis sytuacji: Dobry wieczór, pisząc tą skarge mam na mysli wyraz "taran" którego wcale nie dokonalem. Przechodząc do sedna, robilem kólka przytrzymując klawisz S i D jednoczesnie. Supporter ruszając uderzył we mnie po czym zapłaciłem mu 100$ gdyz nie wiem ile kosztuje naprawa radiowozu. Niestety klipa z owej sytuacji nie posiadam lecz mam nadzieje ze supporter ma odwage przyznac się do popełnionego błędu. Dodam tez ze supporter zmienił "Taran" na "Uszkodzenie pojazdu" po tym jak napisałem do niego na /pm ze nie był to w zadnym stopniu taran. To tyle ode mnie i zyczę miłej nocy/dnia.

Po zwróceniu mi przez Ciebie uwagi, abyś nie miał do mnie problemu i by powód nałożonej kary nie brzmiał tak, jak wspomniałeś w treści skargi zmieniłem go na „uszkodzenie pojazdu”. W zasadzie uważam, że bez problemu można byłoby to nazwać "taranem", ponieważ kiedy na chwilę oderwałem się od komputera, cały czas na mnie oczekiwałeś, a gdy ruszyłem zostałem przez Ciebie od razu uszkodzony. W razie jakichkolwiek wątpliwości kara została nadana zgodnie z jej powodem, głównie za kilkukrotną, dłuższą jazdę pod prąd na drodze dwupasmowej wliczając w to wcześniejsze uszkodzenie radiowozu oraz utrudnianie służby poprzez zajeżdżanie drogi. Od ostatniej kary dotyczącej zabrania prawa jazdy nie minęły nawet trzy tygodnie, a w tym czasie zdążyłeś już nazbierać kilka ostrzeżeń - wiecznie ich otrzymywać nie będziesz. Podsumowując, nie widzę tutaj żadnego problemu. Skarga wydaje się być napisana na siłę szukając jakiegokolwiek pretekstu, aby ją napisać. 

Nie rozumiem toku twojej wypowiedzi, Taran a uszkodzenie pojazdu to dwie inne rzeczy więc nie wiem dlaczego wrzucasz to do jednego worka. Jesli chodzi o kary to staram sie ich nie zdobywac jak kolekcji samochodzików lecz wiadomo jak jest, a co do ostrzezen to nie przypominam sobie abym w tym miesiącu ich jakos duzo nastukał. Jesli chodzi o powód kary, był on prawie ze prawidlowy i nie ma się co tu oszukiwac gdyz jechałem pod prąd i czasem się zdarzyło się zajechac droge, lecz powodem skragi jest "Taran" ktory mowi kompletnie co innego. Tak jak mowilem wyzej nie staranowalem cie a obilismy się o siebie. Myslałem ze za takie szmyrnięcie nie będzie ZPJ więc dlatego przelałem ci 100$ bo nie wiem ile kosztuje naprawa radiowozu. Koncową wypowiedz zostawiam Adm.RCON a ja zyczę miłej nocy i dziękuje za szybką wypowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.