Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Flash piti'ego!

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

hkyncE0.png

KJMeNzj.png.ca1ca3bfb26d219d3558cbd0735d93ae.png

Witam w kolejnym artykule z serii - "Pojazdy graczy"!. Dzisiaj zajrzałem do pitiego, aby porozmawiać trochę o jego samochodzie - Flashu!

Zapraszam gorąco do zapoznania się z rozmową!

gFIKSM3.png.0ca47202ecb396d69875c2246c76c962.png

R - Redaktor: @Rafaal U - Uczestnik wywiadu: @piti

R: Witam, jestem Pressman Rafaal z Lion News! Miło mi Cię widzieć.

U: Cześć, również miło Cię widzieć !

R: Zaczniemy więc standardowo od pytanka... Czym jeździłeś przed zakupieniem tego Flasha?

U: Historia moich pojazdów przed Flashem nie była zbyt duża, ponieważ Flash to moje 2 auto na serwerze. Moim pierwszym pojazdem był Previonek o ile pamiętam 1.7dmw Dieslu, którym jeździłem, aż uzbierałem na moją teraźniejszą furkę.

R: Jak doszło do jego zakupu? Od zawsze planowałeś zakupić Flasha?

U: Flash był pojazdem który zawsze mi się podobał, kiedy był fajnie zrobiony. Stwierdziłem więc na samym początku gry, że kupie sobie czystego Flasha i zacznę go tuningować. Znalazłem jakiegoś gracza który sprzedawał go z silnikiem 2.7 za około 100k i stuningowałem go według własnych preferencji, tak jak chciałem, wyłącznie pod siebie.

R: Miał zamontowany tuning podczas zakupu?

U: Był całkowicie czysty i stał tylko na jakichś felgach. Dosyć śmieszną rzeczą jest jego ID 2992 i to, że jest to równo 33 Flash na serwerze

R: Co zamontowałeś jak na razie, do tej pory?

U: Od czasu kiedy go posiadam włożyłem już w niego trochę pieniędzy, zamontowałem w nim turbo v5, ecu v4, program na 1000 punktów, zestaw wyścigowy III, czerwone lampki, zrobiłem pełny tuning wizualny oraz dołożyłem jeszcze parę mało wartościowych pierdółek. Od samego początku przechodził on kilka zmian wizualnych, zależnie od moich upodobań w danym czasie.

R: Planujesz coś zmienić w nim za niedługo, czy może zakupisz inne auto?

U: Chciałbym w przyszłości zakupić Turismo, ponieważ jest to samochód, który bardzo mi się podoba. Nie jestem osobą która skupia się szczególnie na zarabianiu, ale mam nadzieje że uda mi się to jak najszybciej.

R: Dziękuję Ci bardzo za poświęcenie mi twojego czasu, do zobaczenia.

U: Nie ma za co, na razie.

gpyLnIM.png.d2ae47886b987f9003de23c5c3b77a19.png
GALERIA

yXrsE7l.png

PRs0XCz.png

ZaIWN6y.png

PWJnmF9.png.10d6b336d9126232ad1c5e537aedbbe1.png

Chciałbyś zaprezentować swój pojazd szerszemu gronu, tutaj na forum? Napisz do Redaktora @Rafaal aby wziąć udział w serii "Pojazdy graczy".

gpyLnIM.png.4af79803905824715070128bfcbf975b.png

Autor: @Rafaal

Korekta: @Ja3kubeq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.