Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

bialyja

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8315
Login: bialyja
Nick oskarżonego: Toya
Powód skargi: Zbyt duża ilość pojazdów na posesji. ( duże spadki fps )
Data zdarzenia: 23.11.2024
Dowody: https://imgur.com/a/FiUpsRY
Opis sytuacji: Przejeżdżając obok tej posesji mam spadek z 50-70fps do 20. Administrator Szakal napisał do mnie chamsko. Było to bardzo niekompetentne z jego strony (235) bialyja: no ale ja chce miec stale fps (268) Szakal_: pomarzyc kazdy moze (268) Szakal_: to kup karte za 30k moze bedzie stale fpsy miec. Jeśli ktoś miał dużo aut na posesji to je wytepywano do przechowywalni. Na tej posesji chyba to nie działa. Najwidoczniej gracz o nicku Toya podlega faworyzacji. Rozumiem, że mój komputer nie jest najlepszy jednak w innych miejscach na mapie mam fpsy w przedziale 50-70. Gracz o nicku Toya po prostu postawiła zbyt dużo aut w jednym miejscu specjalnie powodując lagi. Bardzo proszę o interwencje osoby kompetentnej 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/jEvcpZn

Po przeprowadzonych testach z udziałem kilku członków administracji zauważyliśmy, że nasze fps'y nie ulegają znacznemu spadkowi. W związku z tym sugerujemy dostosowanie ustawień graficznych, w tym rozważenie odinstalowania ENB, który może znacząco obciążać system i wpływać na płynność rozgrywki. Skargę odrzucam i przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.