Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Bezpieczeństwo podczas wizyty

helly

Rekomendowane odpowiedzi

2lyHwpq.pngmSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @hellyRedakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię Wam artykuł na temat Bezpieczeństwa podczas wizyty prezydenta. Zachęcam do zapoznania się z artykułem.
X7GzCDj.png

Ze względu na konflikty zbrojne na świecie każdy rozsądny rząd państwa stara się o jak najlepszą obronę granic i obywateli swojego państwa. Najlepszym sposobem na odstraszenie innego kraju przed atakiem jest duże zaplecze maszyn wojennych i duża ilość dobrze wyszkolonych i wyposażonych żołnierzy, więc prezydent Polski postanowił polecieć do Stanów Zjednoczonych w celu umocnienia polityki odstraszania. Prezydent wylądował koło południa, do końca nie było wiadomo, na które lotnisko przyleci samolot prezydencki. Okazało się, że samolot wylądował na płycie lotniska w San Fierro.
Oto zdjęcie, gdy prezydent wysiada z samolotu: 

4yv9WTm.png

Jak widać na zdjęciu, poziom zabezpieczenia przez służby bezpieczeństwa państwa jest na wysokim poziomie. Gdy prezydent już wsiadł do limuzyny, pojechał eskortowany do luksusowego hotelu w Los Santos. Nazajutrz około godzin przedpołudniowych prezydent wyszedł z hotelu i pojechał do pałacu prezydenckiego.

h9ydT7m.png

Niestety nie pozwolono mi wejść nawet na parking przed pałacem.
Nawet wszystkie służby wjeżdżające przez punkt kontrolny były sprawdzane. Oto zdjęcie karetki, która była sprawdzana przez ,,Secret Service":

HP6uKRS.png

Przeprowadziłem również wywiad z agentem Secret Service

LKZ38Vt.png

h: @helly | A: Agent Secret Service

h: Witam, z tej strony Junior Reporter @helly z Redakcji Project News. Czy chciałby pan odpowiedzieć na parę pytań?
A:
Witam, tak.

h: Czy według Pana jesteście dobrze przygotowani na wystąpienie prezydenta?
A:
Myślę, że tak, gdyż planujemy to wystąpienie od dość długiego czasu, lecz jesteśmy przygotowani na każdą sytuację.

h: Od kiedy wiedzieliście o wystąpieniu?
A:
Nie udzielę Panu odpowiedzi na to pytanie, gdyż jest to ściśle tajne.

h: Czy, aż takie środki bezpieczeństwa, chodzi mi m.in. o dokładne sprawdzanie pojazdów innych służb ratunkowych, stosujecie zawsze?
A:
Zawsze stosujemy środki bezpieczeństwa takie, które zapobiegną działaniom niepożądanym.

h: Dziękuję bardzo za wywiad. Do widzenia.
A:
Dziękuję, do widzenia.
KsDF6Sj - Imgur.png

Dziękuję bardzo za doczytanie tego materiału do samego końca. Jeśli ten artykuł przypadł wam do gustu, zachęcam również Was, Drodzy Czytelnicy - do ujrzenia innych wątków naszej Redakcji - Project News. Miłego dnia, czy też wieczoru, w zależności od pory, w której czytacie ten materiał i do zobaczenia w następnym artykule. Dziękuję bardzo Ci @PolisheQ ,że pomogłeś mi w wykonaniu zdjęć do artykułu.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

gpDAxNh.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.