Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mizshift

Grudzien

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hsze
Nick oskarżonego: Mizshift
Powód skargi: Moderator oskarża mnie o taran gracza Slayer69  
Data zdarzenia: 2024-11-18 21:32
Dowody: https://imgur.com/a/yZsUxVk (Filmik niedokładny lecz wytłumaczę lub jeżeli będzie trzeba wyraźniejszy udostępnię rconom). Logi
Opis sytuacji: Witam a więc jak widać na przedstawionym klipie Moderator Mizshift oskarża mnie o bardzo ciężki czyn jakim jest taran ja kilka minut po zdarzeniu i naprawieniu pojazdu napotykając moderatora Mizshift  pisze mu na chacie lokalnym Aby [2024-11-18 21:35:48] [Output] : (270) vvyjscie: nie wmawiaj mi ze kogos taranuje, [2024-11-18 21:35:51] [Output] : (270) vvyjscie: jak nie masz na to dowodu.   Następnie przenosząc rozmowę na pm odpowiada mi  [Output] : << [161] Mizshift: widzialem jak wleciales takze 😉  ja odpowiedziałem że posiadam klipa [2024-11-18 21:36:15] [Output] : >> [161] Mizshift: no super mam klipa udowodnic ci cos? Moderator dalej ciągnąc sprawę chciał zobaczenia nagrania [2024-11-18 21:36:29] [Output] : << [161] Mizshift: no udowodnij ze nie wleciales rozpedem w niego, [2024-11-18 21:36:38] [Output] : << [161] Mizshift: z gorki zjezdzajac
ja odpowiedziałem [2024-11-18 21:36:38] [Output] : >> [161] Mizshift: daj minutke na imgura dam.  następnie podesłałem link do imgura i odpowiedz masz prosze  😄 i sobie zobacz  Moderator dalej szedł w swoje pisząc [2024-11-18 21:40:01] [Output] : << [161] Mizshift: i sie klocisz dalej ze nikogo nie uderzyles a to zrobiles. (Tak uderzyłem ale w osobę która przeprosiłem i nie był to Slater69 o którym wspominał Mizshift) 
następnie odpisałem [2024-11-18 21:40:10] [Output] : >> [161] Mizshift: uderzylem ziomka nie slayera, [2024-11-18 21:40:16] [Output] : >> [161] Mizshift: a ziomek kaski nie chcail, [2024-11-18 21:40:17] [Output] : >> [161] Mizshift: 😄. po czym Mizshift przeprosił [2024-11-18 21:40:25] [Output] : << [161] Mizshift: no to pomlilem osobe za to przepraszam.

Lecz ja nie pozwolę na to aby ktoś kto pełni role administracyjną popełniał takie błędy ja np. pod wpływem stresu widząc że moderator pisze ze taranowałem  mogłem zapłacić Graczowi Slayer69 za czyn którego nie dokonałem i stracić $$ 

Do widzenia miłego wieczoru lub dnia. 

Witam obserwując mechanika widziałem że ztaranowałeś jedną osobe po czym podbiegłem do ciebie żeby cie poprosic o zapłatę za taran gracza. Z mojej obserwacji wyglądało to jakbyś ztaranował gracza Slayer69. Po rozmowie z tobą w prywatnych wiadomościach wytłumaczyłeś ze niechciał zapłaty a z mojej strony doszło jedynie do pomylenia osoby która ztaranowałeś sądziłem ze ztaranowałeś gracza Slayer69 a był nim zbroja102,  przeprosiłem cię za moją pomyłkę po czym  doszliśmy do porozumienia w  tym punkcie przynajmniej tak sądziłem i na tym zakończyła sie nasza rozmowa.  Niestety nie nagrałem zdarzenia spod kątu jak ja to obserwowałem. 
Miłego wieczorku życzę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.