Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Kellus

Hyperion*PDW

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27644
Login: Hyperion
Nick oskarżonego: Kellus
Powód skargi: Niesłuszne zabranie prawa jazdy
Data zdarzenia: 12.11.2024 godzina 20:36
Dowody: Nie mam dowodów lecz mozna zobaczyć logi
Opis sytuacji: Otóż tak , zaczełem sobie pracować na szambiarkach z myślą o zrobieniu zadania dziennego i pojechałem sobie do los santos aby wypompować ścieki . Podjechałem do studzienki i zaczełem pompować ścieki , aż tu nagle dostaje zakaz prowadzenia pojazdów na godzine i tepa sie do mnie supporter Kellus i ja do niego mówie "Przepraszam , ale za to nie powinno być ostrzeżenia?" a on tłumaczy się tym "Nie , dostałeś warna kilka dni temu ( tydzien temu ) " Rozumiem , zle postąpilem stajac szambiarką na srodku ulicy , ale żeby  zabierać prawo jazdy to chyba przegięcie . Kazdy administrator zawsze daje warna . Dodaje też ze tym samym dał mi 14 dniowy "zakaz" na pisanie rekrutacji do frakcji . Miałem własnie pisać rekrutacje do SATC lecz teraz juz nie moge przez , uważam że głupote supportera. Prosze zrobić z tym porządek
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.thumb.png.df5c3e233f7090d55eaff0bb13b3b375.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.