Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Paszteciks - oskarżony przez Sluffy.

Sluffy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Paszteciks
Data zdarzenia: 2024-11-10. Godzina 14:08
Opis zdarzenia: Pracownik oznaczony wyzej, postanowił zabrac mój pojazd marki "Manana" na parking policyjny, lecz zabrał on go nieprawidłowov gdyz manana stała prawidłowo i w dodatku została ona postawiona na domku, który wykupił mój przyjaciel, a ja jestem jego współlokatorem więc nie rozumiem dlaczego pracownik postanowił umiescic mój pojazd na pp. Dodam tez ze inni pracownicy ktorzy przejezdzali obok owego samochodu, nie mieli do tego problemu.
Dowody: 
skarga.png.b82312bafd3bb3f89c9b200d9c6ecc42.png

Nie wiem dlaczego powiedziałes ze nie jest to mój domek, skoro napisałem ze jestem jego współlokatorem i mam prawo tam stawiac moje pojazdy. A co do granic to nie wiem kogo mam się juz słuchac, ostatnio po napisaniu reporta moderatorka powiedziała ze mogę tam postawic samochód. Nie wiem kto wyznyaczał granice posesji, ale czy ten kawałek ktory "rzekomo" nie nalezy do naszej posesji cos zmienia? Nie jest on do wykupienia więc nie rozumiem tak wydzielonych granic.

Pracownicy frakcji nie mają wglądu do panelu posiadłości i nie mogą sprawdzić czy na danej posiadłości jest dodany lokator czy też nie. Dodatkowo auto zostało zaparkowane poza granicą posiadłości, więc zostało zakwalifikowane jako pojazd porzucony. Na przyszłość zapoznaj się z granicami posiadłości i zaparkuj pojazd w taki sposób by był na granicy posiadłości a nie poza nią. Pracownik nie zostanie ukarany, skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.