Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

To już jest koniec - Pożegnanie S4JMON

S4JMON
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, a zarazem żegnam was wszystkich 👋
Grę zacząłem pod koniec roku 2022, aż do końcówki 2024.
Przez prawie 2 lata grało się z wami super, ale nadszedł czas przez który muszę to skończyć.

Pytani brzmi: "Dlaczego taka a nie inna decyzja?"
- A mianowicie zdecydowałem się na pobyt w bursie. Do szkoły mundurowej chodzę już długi czas, lecz dojazdy były męczące. W domu bywałem dopiero o 19, bądź o 20 wieczorem. 
Zdecydowałem się dla własnej wygody na pobyt w internacie, przez co jestem tylko 2 dni w tygodniu w domu. Gdy także straciłem nagrodę dzienną to i tak samo wypaliły się chęci do gry....

Niżej wymienię osoby, które zawsze w jakimś stopniu będę pamiętał

@Hubi15- Gdy zaczynałem gierkę nadałeś mi szansę pobytu w biznesie Posorants Group aż 8 miesięcy!
@Conversiak613- Byłeś tym co zawsze krzyczał gdy zrobiłem coś źle 😪

@Wyder_e36, @Patik00, @Camper, @zbroja102, @Keicam., @Szym9n4k@AxoBlue- Za wspólne chwile przegadane na discordzie

@xanny, @myszmysz, - Za chwilę spędzone na S1 w SAFD 

Dziękuje i żegnam po raz ostatni! 👋

• Super 12
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.