Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na SZCZUR1041

Dawerty

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dawerty
Nick oskarżonego: Szczur1041
Powód skargi: Szkody w organizacji, brak odezwu oraz chęci do oddania za zniszczenia.
Data zdarzenia: 23.01.2021 Widać na ss 😄 
Dowody: 

Spoiler

BGiVUVo.png
ahLWpcH.png
8oNJuM1.png

Opis sytuacji: No tak wbiłem jak co dzień do gry no i zajełem się pojazdami organizacji zauważyłem tam ranchera stojącego na pp tym samym pojechałem po niego ostatnim kierowcą okazał się @SZCZUR1041 tym samym niestety otrzymał on lote ponieważ nie była to pierwsza sytuacja. Lecz napisałem na dc do niego czy ma zamiar oddać mi hajs za tego ranchera odpowiedzi nie dostałem do dziś tym samym postanowiłem napisać skarge.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

1VSKNgo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.