Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Skopson

meyh

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9376
Login: MarcinGierczak
Nick oskarżonego: @Skopson
Powód skargi: oszustwo w warsztacie tuningowym
Data zdarzenia: 06.11.2024 ~godzina 22
Dowody:2024-11-06 22:01:15] [Output] : (81) meyh: siema
[2024-11-06 22:01:22] [Output] : (81) meyh: body classic

[2024-11-06 22:01:26] [Output] : (81) meyh: zoba czy wejdzie

[2024-11-06 22:05:20] [Output] : << [116] Skopson: << [81] meyh: siema a body u ciebie da rade cnie? Po tej wiadomoś›ci załozylem jedyne body które mogles, nawet nie spojrzalem jakie.
Opis sytuacji: chciałem aby tuner zamonował mi body classic do auta sentinel jeśli jest to możliwe, bo nie wiedziałem który dokładnie mam lvl a potrzebny jest 20,pojawiła się od niego oferta montażu body więc ją zaakceptowałem bo kwota 30k+doli się zgadzała a po tym okazało się że zamontowane mam body drift, po rozmowie z tunerem okazało się że nie mam wymaganego 20 lvl do montażu body classic, a więc wysłał mi oferte montażu body drift którego nie chciałem żeby wprowadzić mnie w błąd i wyciągnąć odemnie podwójnie kase za montaż, w tej chwili jestem stratny duże pieniądze przez jego błędne założenia
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://prnt.sc/8yP0GZ04Ezpa

Witam, W dniu 6.11.2024, około godziny 22:00, skontaktował się ze mną gracz, w celu zamontowania body kitu na swój pojazd w momencie jak przyjechał wiedziałem, czego chce wiec nie czekałem, aż coś napisze i wysłałem pokrzywdzonemu propozycje body kitu jako jedyny, który mógł założyć za swój lvl rajdowca w tym samym czasie, gdy klikałem przycisk do wysłania propozycji gracz napisał ze chce body classic i czy wejdzie za jego lvl rajdowca. Po chwili zauważyłem, że gracz zaakceptował moja propozycje, po czym wybiegłem z tunera robić swoje rzeczy po jakimś czasie gracz napisał do mnie, że nie jest to czego chciał nie jest to mój błąd, bo każdy może się pomylić, czy nie doczytać tego, co ktoś pisze, ale to właściciel pojazdu, który zakłada takie rzeczy powinien sprawdzić, czy one są te, które chciał.

Z mojej strony powiem, że chciałem się z nim dogadać i próbowałem to konsultować z administracją jednak nikt nie wiedział, co w tej sytuacji zrobić wiec napisałem do nieaktywnego administratora @mowmififi który wcześniej był tunerem wizualnym. W czekaniu na odpowiedź od niego poszedłem zrobić sobie jedzenie, gdy wróciłem do komputera zobaczyłem wiadomość od gracza „informuje o skardze na forum” wiec już nie miałem zamiaru się z nim w jakikolwiek sposób dogadywać, bo nie miałoby to sensu.

Tyle z mojej strony czekam na odpowiedź administracji :).

image.png.ae64a5479fcea32bc69c566a5ea85d9c.png

Rozumiem zawód ze strony oskarżającego, aczkolwiek nie bez powodu na serwerze istnieje możliwość dodatkowego podglądu jak i akceptacji tune, który montujemy. Przy tej sytuacji wina leży po dwóch stronach. Jednak ostatecznie całą ofertę tuningu wysłanego przez tunera akceptuje klient. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.