Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Starszym Kierowcą Shrepard z SATC.

helly

Rekomendowane odpowiedzi

3R3g1Db.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @helly z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię Wam wywiad ze Starszym Kierowcą @Shrepard z frakcji San Andreas Transport Corporation. Zapraszam Was serdecznie, do przeczytania materiału.
LKZ38Vt.png

h: @helly | S: @Shrepard

h: Witam z tej strony Junior Reporter @helly z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S:
Hej, oczywiście!

h: Dobrze, A więc może na początek opowiedz coś o sobie.
S:
Mam na imię Adam. Mam 17 lat i pochodzę z województwa lubelskiego. Aktualnie uczęszczam do technikum na profilu informatycznym.

h: Opowiedziałbyś coś o swoich zainteresowaniach?
S:
Głównie interesuje się kombinowaniem przy komputerach pod względem software'owym (np. linuxy) oraz w wolnym czasie zdarzy się obejrzeć jakieś anime. Próbuje też swoich sił przy tworzeniu prostych map do gier na silniku Source.

h: Od kiedy grasz na serwerze i jak zacząłeś przygodę z nim?
S:
Na serwerze zacząłem grać od listopada 2021 roku, a sam serwer zaproponował mi kuzyn jako alternatywę dla innego serwera RPG.

h: Jak oceniasz atmosferę we frakcji i czy jesteś w niej lubiany?
S:
Atmosfera we frakcji jest nawet przyjazna, można też liczyć na szybką pomoc ze strony zarządu frakcji. Sam staram się pomagać i wypełniać swoje obowiązki tak jak mogę, więc sądzę, że mogę być tu szanowany.

h: Jak nie SATC to?
S:
Jeżeli miałbym wybierać jakąś inną frakcję oprócz SATC, byłoby to najpewniej SARA.

h: Dlaczego akurat wybrałeś frakcję SATC?
S:
Mogę wymienić 2 główne powody, dla których wybrałem SATC. Pierwszy to chęć pomocy graczom, w tym przypadku poprzez przewożenie ich do wyznaczonego przez nich miejsca, drugi to ogólne czerpanie przyjemności z jeżdżenia czy to w MTA, czy innych grach, np. ETS2.

h: Pełnisz funkcję Starszego Kierowcy w SATC. Powiesz nam, co więcej o tej roli i jej zadaniach?
S:
Moim zadaniem jako kierowca jest przyjmowanie zleceń graczy z panelu oraz dowożenie graczy z punktu A do punktu B w wygodny i szybki sposób.

h: Jaki posiadasz staż na serwerze?
S:
Na ten moment mam przegrane na serwerze około 370 godzin i ta liczba oczywiście ciągle rośnie.

h: Ile liczy twój majątek. Czy jesteś z niego zadowolony?
S: Majątek, jaki posiadam na serwerze to Schafter warty około 350k. Nie jest to jako szczególnie dużo, ale jestem zadowolony z tego, co mam.

h: Czy chciałbyś wstąpić w przyszłości do administracji serwera?
S:
Nie planuję raczej wstąpienia w szeregi administracji.

h:  Zmieniłbyś coś na serwerze i we frakcji SATC, czy nie?
S:
Osobiście nie mam żadnych wymagań czy pomysłów na zmiany na serwerze/frakcji.

h: Co najbardziej podoba ci się na ProjectRPG?
S: Gdybym miał powiedzieć, co na Projekcie podoba mi się najbardziej, powiedziałbym, że ludzie, którzy starali się pomagać i doradzać, szczególnie przy początkach na serwerze.

h: Masz jakie marzenia? Jest jakie miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
S:
Chętnie pojechałbym ponownie w góry do Zakopanego. Ostatni raz byłem tam prawie 7 lat temu, więc sądzę, że fajnie byłoby się tam wybrać, będąc już trochę starszym.

h: Czy grasz w jakie inne gry oprócz Multi Theft Auto? Jaka jest twoja ulubiona?
S:
Z innych gier to gram w MudRunnera oraz ostatnio wróciłem do My Summer Car, jednak na razie to MTA jest tą moją ulubioną.

h: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałby kogoś pozdrowić?
S:
Chciałbym pozdrowić znajomych @Kajzersky i @Zdzisiu2007 oraz kolegów z frakcji SATC, m.in. @PudzianzVolvo, @TheDreamer, @zbroja102 i @MirekTaxowkarz.

h: Również pozdrawiam! W takim razie dziękuję za udzielenie wywiadu.
S: Również dziękuję za wywiad.

XGwBbve.png

Wywiad dobiegł końca. Mam nadzieję, że wszystkich czytelników zaciekawił. Dziękuję bardzo wszystkim za przeczytanie oraz do zobaczenia w kolejnych materiałach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

gpDAxNh.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.