Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na xanny

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: @xanny
Powód skargi: bezsensowne nadanie kary oraz wytepanie pojazdu
Data zdarzenia: 31.10
Dowody: Imgur: The magic of the Internet - Niestety dowodu z mojego parkowania na wolnym miejscu nie mam, z powodu który opisałem niżej
Opis sytuacji: Ogólnie cala sytuacja zaczęła się gdy stałem sobie czitosem na spawn sf. Nie uberowałem, stałem sobie kulturalnie, zajadając pizze, aż nagle oglądając youtuba słyszę dzwięk warna, więc wracam do gry a obok mnie grupa ludzi i xanny, który najwidoczniej miał do mnie problem, że stoje rozwalonym autem na spawnie. Po krótkiej rozmowie wytepał mi on pojazd do przecho, oczywiście pobiegłem do przecho wyjąć auto i dalej stać na spawn w oczekiwaniu na event, jako iż nie było wolnego miejsca postanowiłem sobie stanąć za strefą uberską. Po chwili miejsce się zwolniło, zaparkowałem swoje auto na miejscu i poszedłem się umyć. Po tym jak wróciłem próbowałem wsiąść do auta, lecz zamiast wsiąść widniał piękny napis, że posiadam zakaz prowadzenia pojazdów 

To że nie uberujesz, nie znaczy że możesz stać na Uber Zonie. Co do ostrzeżenia, to końcowo oglądałeś YouTube'a przy ostrzeżeniu czy byłeś afk? Bo na czacie mi mówiłeś zupełnie coś innego. Prawko, jest jak najbardziej słuszne i tyle z mojej strony.

Ale umiesz czytać czy nie? Mówię, że gdy tylko miejsce na parkingu się zwolniło, wjechałem na nie. Czyli idąc twoim tokiem myślenia, gdy jestem zepsuty na parkingu ( zdj nizej ) to jestem uberem? Druga sprawa, tak napisałem ci. że byłem zw bo oglądałem klipa kolegi na yt, nie muszę ci chyba dokładnie opisywać co robiłem
 image.thumb.png.9ce0f227b7261de2296eb6e0c22c53f2.png

To że parking jest zajęty, mnie to nie interesuje. To twoim obowiązkiem jest nie stać pojazdem na Uber Zonie, ponieważ łamiesz regulamin, po tym gdy dostałeś ostrzeżenie dalej to robiłeś, kiedy wytepałem ci pojazd, dalej to robiłeś i zostałeś ukarany.

Ty to naprawdę jesteś udany. ostatni raz ci mówię, nawet to podkreśle, napiszę z capslockiem i wszystkim co ludzkie żebys to w końcu zrozumiał. STAŁEM ZA UBER ZONE CZEKAJĄC NA MIEJSCE PARKINGOWE I GDY  SIĘ ZWOLNIŁO TO NA NIE WJECHAŁEM. I teraz mi odpowiedz, czy wjezdzając na miejsce parkingowe jestem uberem? chyba nie co nie? Stoje sobie tylko na miejscu parkingowym. dwukrotnie pisałem na chacie ze nie uberuje i nikt do mnie nie wsiadał, tylko do osoby za mną czy tam przede mną. Zrozum to pls. A no i z czego mi wiadomo
stanie tutaj ( zdj nizej ) nie jest brane pod U B E R O W A N I E

image.thumb.png.c01791703097cef1e046de63bb05161a.png

Stałeś na uber zone, dostałeś warna, dalej stałeś, zostało ci wytepane auto, wróciłeś i dalej tam stałeś, to zostało ci zabrane prawo jazdy. To że ty stałeś czekając na miejsce parkingowe to mnie mało interesuje, bo stoisz na miejscu, w którym nie powinieneś.

Stalek przez dosłownie 5/10 sekund bo kolega którego widziałeś mnie zaczepił. Powinieneś to pamiętać czyż nie?

A no i dodam że nie było nigdzie indziej wolnego miejsca, nie miałem innego wyboru. Miałem utrudniać graczom rozgrywkę stając na środku spawna? A też za każdym gdy nie uberuje wysadzam osoby które do mnie wsiadają, dzisiaj napisałem na chacie że nie uberuje i osoby omijały mnie. Powinniście mieć to w logach. Z resztą zobacz sobie skargę na czesława która jest 1:1 jak moja. Przeczytaj sobie końcową wypowiedź gracza "A z okazji, że nie ogłaszałem żadnych usług, to według zasady napisanej w dziale CZF nie byłem brany pod uwagę jako osoba uberująca, ponieważ nie napisałem ani jednej wiadomości, która miała na celu ogłosić jakieś usługi. Tak wygląda właśnie twoja znajomość zasad, na które się powołujesz."

Stałeś tam przez 5-10 sekund? O 18:17 dostałeś warna, mimo to dalej dostawaliśmy na Twoją osobę zażalenia, że stoisz w UberZone pojazdem, który był w stanie agonalnym. Zapychałeś miejsce skierowane do graczy, którzy uberują. Widać to również na trzecim klipie, jak na chama wciskasz się tam, gdzie nie powinieneś, tym samym mogąc spowodować kolizję. Jeżeli masz problem z miejscem parkingowym, to przechowalnia pojazdów jest blisko, więc serdecznie zapraszam do skorzystania z niej, skoro zamierzałeś stać przez 30 minut, a może i dłużej, na spawnie w San Fierro i iść AFK.

Bardzo ciekawie czyta się skargę, która opiera się na kłamstwie. Oskarżający dostał prawko chwilę po tym jak zrobił kółko wokół spawna (Nagranie dołączone w dowodach) i widać tam że są wolne dwa miejsca parkingowe. Kara została nadana dosłownie 2 minuty po tym, w związku z tym nie wierzę w stwierdzenie że Oskarżający chciał zaparkować w momencie zwolnienia miejsca parkingowego. Do tego na nagraniu widać uszkodzenie dwóch pojazdów przy próbie wjechania na milimetry w strefie uberów. Kara moim zdaniem mogłaby być bardziej dotkliwa w tym przypadku i została nadana prawidłowo. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.