Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pomyłka zmieniając felgi

bej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dziś 31/10/24r. godziny ok. 13.00 postanowiłem zmienić felgi na inne w moim aucie. Miałem ,,poszki'' 2,2 które zostały ale wraz z demontem felg znikła duża felga. Nie byłem świadomy że tak się dzieje i że można zmienić z felgi na felgę. Moim zamiarem było i tak zmiana felg, a nie ich demont.
I przychodzę z pytaniem czy da radę cofnąć tą zmianę albo jakoś zrefundować koszt tych dużych felg 🙏.
Jeżeli będzie taka możliwość to podeśle wszystkie dowody na posiadanie dużej felgi i na ich omyłkowy demont przy zmianie.
Dodam że nie zostałem uprzedzony przez tunera że znikną mi duże felgi.
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.