Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amiczek

Siwy*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Siwy*
Nick oskarżonego: Amiczek
Powód skargi:  Bezsensowny mute na 12h 
Data zdarzenia: dziś 20:48 +-
Dowody: wszystko jest w logach

Opis sytuacji:  A więc wyjaśniam zarabiając sobie na aplikacji transportowej dziś jadąc zostałem staranowany bezczelnie przez gracza zdenerwowałem się napisałem na /g ssij co nie jest żadną obrazą oraz napisałem też idioto co raczej nie było powodem karania mnie 12 h mute skoro za gorsze słowa inni nie otrzymują muta tylko ostrzeżenia...  Nazwanie kogoś „idiotą” nie jest mową nienawiści, chyba że dotyczy osoby z dysfunkcjami intelektualnymi

Witaj, 

Mylimy chyba pojęcia brak kultury, a mowa nienawiści. Jeśli uważasz, że nazwanie kogoś idiotą i dopisanie do tego "ssij" jest kulturalne i nie zasługuje na karę to nie mamy o czym rozmawiać. Dodatkowo nadałem mute, iż 3 dni temu miałeś warna za brak kultury.

Ale co ty porównujesz 3 dni temu do tego co miało miejsce teraz ? mówimy o sprawie z dziś zaregowałem tak bo nie zdąrzyłem zobaczyć jego nicku napisałem to na g a ty dałeś mute za to na 12 h. A ssać można tabletke nie wiem co ty masz w głowie i twoje brudne myśli nie powinny działać jeśli nadajesz komuś kare a co do idioty to z powodu że zachował się inny gracz idiotycznie taranując mnie celowo i uciekając dalej uważam że mute było bez sensu chce aby wyjaśniła to ranga wyższa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.