Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Fire Cadet: P1ter3k.

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

KOnPNU9.png

AqBJN09.png

Witam z tej strony Junior Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, moim i państwa gościem będzie świeżo upieczony Fire Cadet z frakcji SAFD oraz Praktykant z biznesu PosorantsGroup.
pcRRwc2.png

K: @Kierownikk | P: @P1ter3k

K: Witam z tej strony Junior Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Witam, mam trochę czasu, więc jak najbardziej mogę.

K: Świetnie! W takim razie opowiedz nam coś o sobie.
P: Mam 16 lat, nazywam się Piotrek, mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim gdzie chodzę do 3 klasy w szkole średniej na profilu mechanik pojazdów samochodowych. Mam w domu 2 koty i jednego psa, posiadam trójkę rodzeństwa jedną siostrę oraz dwóch braci, jestem osoba aktywna fizycznie, regularnie chodzę na siłownie, uprawiam sporty walki oraz w weekendy wychodzę z kolegami na miasto. W MTA dostałem się ostatnio do frakcji SAFD, z czego jestem bardzo zadowolony, ponieważ dla mnie to jest jedna z lepszych frakcji.

K: Dobrze, a więc jak wspomniałeś jesteś aktualnie we frakcji SAFD na stopniu Fire Cadet, opowiedz nam, jak to się stało, że znalazłeś się w tym miejscu?
P: Tak, dostałem się, ponieważ napisałem podanie na forum ProjectRPG. Mam dużo szczęścia, że akurat to mnie przyjęli

IXc7njf.gif

K: Widzę także iż jesteś w biznesie PosorantsGroup na stopniu Praktykant, powiedz nam, jak to jest zajmować się odgrywaniem Akcji RP oraz jak zmierzasz łączyć te dwa obowiązki?
P: Powiem tak, poziom odgrywania akcji RP w PosorantsGroup jest bardzo wysoki, ale nie ma jakoś dużych wymagań aktywności w tygodniu, wiec myślę, że nie będzie trudno łączyć zadań frakcyjnych z biznesowymi.

K:Jesteś także porządkowym w organizacji Koszary. Czy możesz zdradzić nam choć skrawek tajemnicy dotyczącej swojej pracy?
P: Do moich obowiązków należy pilnowanie porządku na bazie organizacji, naprawianie aut, jeśli są rozwalone, tankowanie ich, wyciąganie z przechowywali, a czasami też z parkingu policyjnego. Na koniec jak mam dowody podliczam delikwenta i dodaje x% do kary za popełniony czyn.

1Beg4q4.gif

3zwS6u1.gif

K: Na koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Tak, chciałbym pozdrowić mojego kota, psa, mamę, całą rodzinę oraz wszystkich członków z mojej kochanej organizacji Koszary, a w szczególności wszystkich czytających ten artykuł.

K: Również pozdrawiam! W takim razie dziękuję za udzielenie wywiadu.
P: Również dziękuję za wywiad.
XGwBbve.pngSzybkie Strzały:

K: BMW czy AUDI?
P: BMW.

K: Rap czy Metal?
P: Rap.

K: White2115 czy Mata?
P: White2115.

K: Filmy czy seriale?
P: Seriale.

K: Dużo akcji RolePlay czy Mało akcji RolePlay?
P: Dużo akcji RolePlay.

K: Frakcja SAFD czy Frakcja SAPD?
P: Frakcja  SAFD.
XGwBbve.png

Drodzy czytelnicy, to by było na tyle w tym wywiadzie. Dziękuję za przeczytanie i do usłyszenia w kolejnych artykułach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
WTPoYrc.png?format=webp&quality=losslesspYaK0rv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.