Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

1920Adik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: 1920Adik
Nick oskarżonego: LastoAkaRudy
Powód skargi: Administrator niesłusznie dał mi mute
Data zdarzenia: 27.10.2024r.
Dowody: -
Opis sytuacji: Napisalem na czacie że cygan.oficjalnie to sprzedawca roku i że lepszy prawilniak niż konfident , i dostałem mute na 3h za prowokacje. Proszę administratora który mnie zmutował o wyjaśnienie sytuacji i proszę podać dokładny dowód na to ze kogoś prowokowałem, bo to że ty to tak odbierasz to mnie nie obchodzi. Któryś raz mam taką sytuacje, rozdajecie muty za wasze urojenia.

Witam, dostałeś mute za dokładnie te wypowiedzi:

2024-10-27 11:59:22 1920Adik lepszy prawilniak niz konfident ;pp

2024-10-27 11:58:05 1920Adik cygan.oficjalnie najlepszy sprzedawca roku

2024-10-27 11:57:311 920Adik dla ciebie 60

Mnie natomiast nie obchodzi co Ty sobie myślisz odnośnie obrażania, prowokowania. Na serwerze za to co napisałeś dajemy karę, dostosuj się, albo będziesz częściej otrzymywać takie kary.

2 minuty temu, 1920Adik napisał:

"Na serwerze za to co napisałeś dajemy karę" A więc wytłumacz mi za co, bo w tych logach co wstawiłeś nie ma nic niestosownego, i niezgodnego z regulaminem.

Jeśli dla Ciebie oczywiste prowokacje nie są łamaniem regulaminu to ja nie mam co Ci tłumaczyć, bo to się mija z celem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.