Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na matibfc.. - oskarżony przez kubcioX

kubcioX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony pracownik matibfc.. z SA Road Assistance. Na giełdzie napotkałem porzuconego flasha, właściciela nie było w pobliżu, więc postanowiłem go zabrać na parking policyjny.
 Oto zrzut ekranu z holowania pojazdu:https://imgur.com/a/IdsKcTK
To tyle ode mnie, dobranoc.

Teraz, kubcioX napisał:

Po pierwsze byłem w pobliżu pojazdu a jak chciałem żebyś mi go zwrócił to ty nie chciałeś a po drugie Pojazd stał  zaparkowany w stylu Polskim więc powinieneś go zostawić bo nie minęło 30 minut żebyś go zabrał

Witam ponownie. Nie stałeś w pobliżu pojazdu, gdyby było tak jak mówisz to byłbyś widoczny na screenie, po drugie styl "Polsko-Amerykański" polega na tym że jedna część pojazdu  stoi na krawężniku a druga część na drodze a u ciebie pojazd stał na chodniku cały.

5 minut temu, kubcioX napisał:

To że pojazd został szybko zaparkowany to nie znaczy że był cały zaparkowany na chodniku bo przecież jedna opona jest na drodze więc nie wiem o co chodzi  to że opona przeskoczyła na chodnik to nie moja wina

Pojazd nie był zaparkowany w stylu Polsko-Amerykańskim więc miałem prawo go zabrać.

21 minut temu, matibfc.. napisał:

Witam ponownie. Nie stałeś w pobliżu pojazdu, gdyby było tak jak mówisz to byłbyś widoczny na screenie, po drugie styl "Polsko-Amerykański" polega na tym że jedna część pojazdu  stoi na krawężniku a druga część na drodze a u ciebie pojazd stał na chodniku cały.

stałem w pobliżu po prawej stronie

47 minut temu, matibfc.. napisał:

Witam, z tej strony pracownik matibfc.. z SA Road Assistance. Na giełdzie napotkałem porzuconego flasha, właściciela nie było w pobliżu, więc postanowiłem go zabrać na parking policyjny.
 Oto zrzut ekranu z holowania pojazdu: zaraz wstawie.
To tyle ode mnie, dobranoc.

nie ma ss

Witam, Główny Inżynier Braian11 z Głównego Zarządu S.A. Road Assistance.

Zgodnie z kodeksem ruchu drogowego oraz zasadami panującymi na serwerze, pojazd został odholowany prawidłowo. Poniżej przedstawiam punkty z kodeksu ruchu drogowego, na podstawie których pojazd został odholowany:

Cytat

§4.2 Kierujący ma prawo jedynie do parkowania w wyznaczonych do tego miejscach, w stylu amerykańskim lub polskim do 30 minut. W innych przypadkach może on zostać zabrany na parking policyjny zgodnie z Taryfikatorem SA Road Assistance.
§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)

@kubcioX na następny raz, by uniknąć odholowania pozostaw pojazd na parkingu płatnym znajdującym się przed giełdą, ponieważ pozostawianie pojazdu w stylu amerykańskim lub polskim na terenie giełdy jest zakazane. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.