Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z nagłym banem ze strony AC.

Shrepard

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Dnia dzisiejszego (tj. 25.10) jak każdego innego dnia próbowałem połączyć się z serwerem, lecz wyskoczył mi komunikat że zostałem rzekomo zbanowany przez AC. (czyli zgaduje anty cheat)
image.png.9e3b275bbc85f4d6c5356f0bf92a1281.png

Dodam jeszcze że potem przy ponownym uruchamianiu laptopa system chciał włączyć checkdiska, więc może jakieś uszkodzone pliki miały tu coś do czynienia. 

Aktualizacja tematu, problem został już rozwiązany.

Widocznie wina nie leżała po stronie sprzętu ani użytkownika, tylko po stronie sieci domowej i jej dostawcy.
Po restarcie routera w celu przyznania innego adresu WAN z sieci, komunikat o banie przestał się pojawiać i normalnie łączę się na serwer.

Tak więc temat chyba można już zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.