Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mizshift ( Discord Serwerowy )

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: Mizshift
Powód skargi: Zbyt mocne przedłużenie kary 
Data zdarzenia: 25.10
Dowody: 
Opis sytuacji: Na offtopicu była rozmowa o kolorze nowej rangi która została dodana, gracz Vajtek napisał że fioletowy jest jego kolorem, odpisałem brzydkim słowem "pedalski". Parę minut później otrzymałem mute od caesarka za BK na 1d, i to jestem w stanie zrozumieć. Lecz nasz ukochany mizshift postanowił mi ją przedłużyć do 30d, gdzie tylko napisałem 1 słowo. Rozumiem jakbym omijał cenzurę pisząc wulgarne zdania, ale taka długość kary jest bez sensu, nie czepiał bym sie gdyby zamiast 1d mute zostałby przedłużony do 7d. Pozdrawiam!

Screenshot_20241025_130736_Discord.jpg

Screenshot_20241025_130733_Discord.jpg

Dobry przedłużyłem twoją karę ze względu na twojego wcześniejszego muta który był na miesiąc, nie potrafisz powstrzymać sie od ciągłych prowokacji obrażania postanowiłem nadać ci ponownie na 30 dni muta. Usuwałem wielokrotnie twoje wiadomości zawierające  prowokacje, wulgaryzmy nie wspominając że wysyłasz ciągle  screeny i nagrania stawiające serwer w złym świetle. Nie sądze że danie ci kary z jednego dnia na 7 dni da rezultat skoro 30 dni tego nie zmienia równie dobrze sądze że ukaranie ciebie banem  za wyciaganie danych z frakcji itp było by słuszne lecz dałem temu spokój ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.