Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Czarny_Maciek oraz pieter125 ( spr 29.11.24 23:59 )

luki197

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4669
Login:luki197
Nick oskarżonego: Czarny_Maciek oraz pieter125
Powód skargi: Brak spłaty kredytu i MK. Gracz zdeklarował się na brak spłaty kredytu 
Data zdarzenia: 22.10.2024  godziny wieczorne 
Dowody: image.png.9a30ac3668c2a4f582af062660259213.pngimage.png.025f0849fa367974d5e95902ff2cc61b.pngimage.png.87c564a3ebc37a0046726375418a9e0f.pngimage.png.8f6d7055f80ac954ef5c70c5c198da4f.png
Opis sytuacji: Cześć... Wczoraj dałem kredyt osobie czarny maciek na kwotę 135tysięcy zdeklarował się że spłaci to w tydzień w kwocie 150tysięcy... po spisaniu umowy dałem mu kredyt oraz dodałem go na discordzie gdzie napisał mi że nie spłaci mi tego kredytu gdyż mu się nie chce pracować... Zaproponowałem mu przedłużenie umowy na miesiąc o takiej samej kwocie zwrotnej i przyjął ją... po czym pisze mi jednak że to dla niego za dużo i nie będzie mi tego spłacał a jak zapytałem go co kupił za kasę to odpowiedział mi że Staliona GTT to zaproponowałem mu że mogę go przyjąć za darmo wzamian kredytu plus dopkę jak dostanę dokładną wycenę pojazdu to gracz mi odpowiedział że mu mam zapłacić ja jak ma mi go oddać to napisałem mu co to za logika jest... Pomijając tam kilka kwestii to zapytałem go o kwotę co z nią zrobił to odpowiedział mi że 20tysięcy mi oddał bo mu zostało (tutaj mogę potwierdzic) a za resztę kupił ten pojazd co wyżej go wymieniłem, Powiedziałem mu że mogę już mu odpuścić te 15 tysięcy zwrotu byle by mi się zwróciła kasa którą mu dałem to gracz odrzekł mi że na tym koncie może dostać perma bo ma drugie konto pieter125 i ma na nim buccanera z niskim id i może mi go oddać za kredyt... ja odpowiedziałem że na to się nie godzę bo jest to przelewanie majątku z konta na konto innego konta. Gracz mi potem napisał jeszcze że oddał mi 20tysięcy z myślą że dalszej kwoty nie będę chciał. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.56489d13c1a197f4c99b0cce42cb9e32.png

Witaj, z racji iż nie upłynął termin spłaty pożyczki musimy poczekać do jej końca.  29.10.2024 21:40 mija termin spłaty, więc jeżeli do tego terminu pożyczka nie zostanie spłacona będziemy kontynuować skargę. Przypomnę tylko, że tylko administracja może przedłużyć spłatę pożyczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.