Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na f3D30G

Ripon325

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 
Login: Ripon523

Nick oskarżonego: @F3D3X0G
Powód skargi: porzucił pojazd 
Data zdarzenia: 18-10-2024
Dowody: mta-screen_2024-10-19_00-16-09.thumb.png.705b43ef835df49cffc1eaa23cfcd3c4.pngmta-screen_2024-10-19_00-16-41.thumb.png.ad400922a0e03fc77f5c333f760567f6.png
Opis sytuacji: gracz dostał kluczyki do pojazdu i miał później odstawić pojazd na domek lub na przecho
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: oznaczenie go na skardze 

Proste jest to ze bez voda nie ma dowoda,druga sprawa nie pisz na moj temat " kolego " bo nie przypominam sobie zebysmy takowymi byli. Ostatnia sprawa, o drwalce dotrzymalem umowy, zgodzil sie na 1k za pomoc wiec tyle mu zaplacilem. Proste,logiczne,zrozumiale. Nie pociagaj dawnych sytuacji na skardze o czyms innym 

To nazywa się pozostawienie na giełdzie? Fedex zostawienie na giełdzie to masz wyznaczony parking. Właśnie tak traktujesz cudzą własność. Udostępniłem ci kluczyki a ty wyjeździłeś lpg, rozwaliłeś a koniec końców skończyło na pp. czy nie uważasz że jest to nieodpowiednie zachowanie?

@Ripon325. Zostawilem na parkingu przy gieldzie mozliwe ze nie mialo zaciagniete recznego i jakis randomowy gracz go gdzies zepchnal.  Mialem zgode na przejechanie sie nim na gielde bo szukalem samochodu na tamten czas,nie rozwalilem. Nie mialem ani jednego dzwona. Chcesz to kontynuuj skarge dalej,ale jezeli masz takie zarzuty ze to ja ROZWALILEM ci samochod, i ze mielismy jakas umowe wyslij dowody na to.

24 minuty temu, Ripon325. napisał:

Jeśli kierowcy nie ma w pojeździe to poprzez popychanie pojazdy nie masz szans go uszkodzić.

a dowodami jest to że to ty jesteś ostatnim kierowcą

Jeżeli byłem w będzie gdzie to stało to daj dowód jak był zaparkowany przez ciebie 

To nie oznacza ze jest to dowod na umowe gdzie mam go postawic,dla mnie koniec tematu. Mowilem ci niejednokrotnie,ze stoi sobie na parkingu przy gieldzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.