Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Utrata serii nagród dziennych

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wczoraj około godziny 21:30 wydarzył się incydent, który polegał na tym, że 2 minuty przed możliwością odebrania przeze mnie nagrody dziennej z niewiadomych przyczyn padła mi klawiatura. Ze względu na to, że gram w MTA na pełnym ekranie to nie miałem możliwości użycia klawiatury ekranowej. Próbowałem wielu rzeczy aby tę nagrodę odebrać (w tym szukania porady na chacie na serwerze discord serwera) lecz finalnie mi się to nie udało i nagrodę utraciłem. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie serii? 

Przepraszam mała pomyłka jednak było to około 21:10

Tutaj log z możliwości odebrania nagrody dziennej:

Spoiler

[2024-10-17 21:10:50] [Output] : Możesz już odebrać nagrodę dzienną!

Tutaj log z odebrania nagrody dziennej z dnia wcześniej

Spoiler

[2024-10-16 19:54:00] [Output] : ⓘ Otrzymałeś 5,610 $ za codzienne logowanie, oby tak dalej! (Dzień 187)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.