Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Adeptem Kicu215 z frakcji SATC

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

wNPeaLQ.png

M3o7SmR.png

Witajcie moi mili czytelnicy, z tej strony Junior Reporter @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project Newsdzisiaj przybyłem do was z wywiadem z nowym członkiem frakcji SATC Adeptem @kicu215. W owym wywiadzie dowiemy się, dlaczego akurat wybrał on tę frakcję!

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | KI: @kicu215

K: Uszanowanie! Z tej strony Junior Reporter Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News, może zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
KI: Witam z tej strony, Adept Kicu215 z San Andreas Transport Corporation z przyjemnością, udzielę ci wywiadu!

K: No dobrze, tak więc na samym początku, przedstaw się i opowiedz coś o sobie tak, aby czytelnicy mogli cię lepiej poznać.
KI: Jak już wspomniałem, jestem kicu215. Gram na serwerze ProjectRPG niedawno dostałem się do Frakcji SATC, w której można miło spędzić czas, jak i poznać fajnych ludzi. Na Serwerze przegrałem łącznie 1800 godzin oraz jestem w zarządzie najlepszej organizacji na serwerze, jaką Jest La Cosa Nostra. W dni powszednie maxuję pracę i siedzę na służbie oraz sprawuję piecze nad organizacją.

hQQmLaj.gif

K: Jaka jest geneza tego nicku?
KI: Otóż geneza mojego nicku wywodzi się od mojego nazwiska.

K: Napisałeś, że na serwerze przegrałeś 1800 godzin, w takim razie ile posiadasz majątku?
KI: Mój ówczesny majątek wyceniam na jakieś 1.5kk góra 2kk.

K: Przynależysz do organizacji La Cosa Nostra, pełnisz w niej funkcję V-Lidera, jakie są twoje obowiązki?
KI: Owszem sprawuję funkcje V-Lidera Organizacji, do moich obowiązków należy rekrutacja nowych członków do organizacji w nasze szeregi oraz sprawuje pieczę nad discordem organizacji, jak i pomagam w drobniejszych sprawach.

HFvUPq5.gif

K: Głównym tematem naszego wywiadu, jest frakcja San Andreas Transport Corporation jak wcześniej, wspomniałeś, niedawno się do niej dostałeś, co należy do twoich obowiązków, będąc pracownikiem SATC?
KI: Do moich obowiązków jako adept frakcji SATC jest przyjmowanie zgłoszeń z panelu frakcyjnego, jak i również z postoju moim zadaniem jest dowieźć gracza z punktu A do punktu B w bezpieczny sposób i w miłej atmosferze.

K: Należysz do jakiegoś biznesu? Bądź planujesz dołączyć do jakiegoś?
KI: Nie należę do żadnego biznesu. Owszem mam w planach dołączyć w szeregi Racing Clubu.

K: Jeżeli miałbyś zmieniać frakcję, to gdzie byś się udał?
KI: Jeśli miałbym już w planach zmieniać frakcję, to bym wstąpił w szeregi SARA bądź SAPD.

K: Dziękuje ci bardzo, za udzielenie mi wywiadu, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
KI: Również chciałbym ci podziękować za przeprowadzony wywiad. W pierwszej kolejności chciałbym Pozdrowić całą organizację La Cosa Nostra oraz kochany zarząd, w jego skład wchodzą @xPawel69, @AGO_Miki, @Guzik, @Kaczorowskyyy, @TurboWojtekoraz @Kacp3r. Cały serwer, jak i administrację serwera no i was drodzy czytający tyle z mojej strony do zobaczenia na serwerze.

XGwBbve.png

Dziękuje wam za przeczytanie, mam nadzieję, iż był to bardzo interesujący wywiad!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

RVCA0fJ.pngBuztfIM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.