Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pomoc w grze

Rojonson6543

Rekomendowane odpowiedzi

A co to oznacza bo nie ogarniam?

I w innych grach tak mnie nie wywala właśnie tylko w tym mta. jak rok temu grałem to tak nie było

Doczytałem w internecie i nie mam zintegrowanej karty.

Moje specyfikacje to:

procesor amd ryzen 5 3600

nvidia rtx 2060 - karta graficzna

płyta główna b550 phantom gaming i posiadam 16gb ram

Proszę o szybką pomoc

Mam ten sam problem i możesz zrobić tak jak ja testując czy Ci działa.

Wyłączyć discord'a > Wyłaczyć nakładke w discordzie i wykrywanie gier > Sprawdzić czy antywirus nie ma włączone automatyczne profile lub profilu np "gry" które ma optymalizować (Możesz się tym pobawić dodając tam MTA i GTA SA lub wyłączyć to, pod warunkiem, że masz płatnego niż defendera) > Dodać foldery MTA i GTA do wyjątku (Jeśli masz płatnego antywirusa) > Zaktualizować system i GPU > Wyłącz tryb gry > Usunąć MTA i GTA SA (Z wszystkimi plikami jakie zostały) > Zainstalować MTA i GTA na dysku C > Naprawić Microsoft .Net Framework

Gdyby to nie pomogło jest to wina aktualizacji windowsa lub GPU i w przypadku win możesz usunąć ostatnia aktualizacje lub czekać na nową, a z GPU musisz usunąć sterownik programem i zainstalować starszy lub tak samo czekać na aktualizacje.
Przetestuj też GPU z tymi samymi sterownikami i jeśli wywala w innych grach to coś z karta masz nie tak lub nowy sterownik jest wadliwy, jeśli starsze nie naprawia problemu co musisz oddać na gwarancje lub do naprawy.

W ostateczności możesz zrobić od nowa system, natomiast gdyby to też nie pomogło jest to wina MTA.

Myślę, że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.