Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na xiaolinka

jabloneq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: jabloneq
Nick oskarżonego: xiaolinka
Powód skargi:  niesprawiedliwe nakładanie kar
Data zdarzenia: 15.10.2024

Dowody: niestety nie mam screenshotów rozmowy na chacie /g, jednak pamiętam treść rozmowy, na wiadomość slayera o treści "ulanus" napisałem leokadia, jestem świadom że było to ofensywne i nie piszę apelacji do kary jednak @Slayer69 odpisał, iż ulana jest xiaolinka. Slayer uszedł z tej rozmowy bez żadnej kary jednak ja dostałem mute mimo że to on obraźliwie pisał o nadawczyni kary. Myślę że przyczyną tego było to slayer był oznaczony jako świadek w skardze gracza @osobowosc która była bardzo nie korzystna na oskarżonej.

obraz_2024-10-15_221935431.png

Drogi graczu, przyjęłam na Ciebie zgłoszenie, które dotyczyło wiadomości o treści "nie (tego nie umieszczę na forum, zostawię weryfikacje w gęściej rcon) się od razu". Zgłoszenie zawierało loga z tą wiadomosćią. Slayer69 tutaj nie ma nic do rzeczy, nie czytałam całej rozmowy, która była prowadzona 7 minut wcześniej tylko kontekst potrzebny mi do realizacji zgłoszenia.

Reasumując, kara nie została nadana za to co myślisz. 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.