Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

DO USUNIĘCIA /

McPro

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, nie mogę wejść na serwer nie pokazuje mi się nawet panel logowania, na panelu pod ` wyskakują błędy.

External HTTP file download error:[28] Error downloading requested files. Timeout was reached. [Operation too slow. Less than 10 bytes/sec transferred the last 6 seconds] [prpg_fonts_new/i/tex.png] (Disabling External HTTP) [prpg_fonts_new\i\tex.png]

Download error: Error downloading requested files. Timeout was reached. [Failed to connect to 146.59.4.44 port 22004 after 10006 ms: Timeout was reached] [prpg_fonts_new/i/tex.png]

(Wyrzuca mnie z serwera z tą wiadomością i ERROR CD20)

Wczoraj przed tą aktualizacją związaną z Willardem zero problemów, nigdy nic podobnego mi się nie wyświetliło. Próbowałem oczywiście kilkukrotnie resetować kompa i reinstallowałem trzy razy MTA, łączyłem się też zamiast wifi na hotspocie z telefonu ale nic nie pomaga i nie wiem co robić. Inne serwery działają normalnie, problem dotyczy tylko Prpg:(

* Your serial is: 0469DDC60B54193832BA223D4E9D1F03

edit: obecnie wszystko staje w momencie  wczytywania składników serwera  153/1316. 

Po usunięciu zasobów to samo, pobieranie składników serwera 153/1316 a pod panelem : External HTTP file download error:[28] Error downloading requested files. Timeout was reached. [Operation too slow. Less than 10 bytes/sec transferred the last 6 seconds] [prpg_fonts_new/i/tex.png] (Disabling External HTTP) [prpg_fonts_new\i\tex.png]    😞

EDIT: PROBLEMEM BYŁ ANTYVIRUS 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.