Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Inspektorem DANERKO*CDW

xdPiko

Rekomendowane odpowiedzi

BXv3jYN.png
mSu4qkK.png

Witam z tej strony Reporter @xdPiko z Redakcji Project News, dzisiaj zadamy kilka pytań Inspektorowi @DANERKO*CDW. Bez dłuższego przedłużania zapraszam do wywiadu!
LKZ38Vt.png

X: Witam! Z tej strony Reporter @xdPiko z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałby Pan odpowiedzieć na kilka pytań?
D: Dobra, czemu nie.

X: Na początek powiedz parę zdań o sobie, aby przybliżyć czytelnikom swoją osobę.
D: Jestem @DANERKO*CDW, lider organizacji ChlopakiDoWziecia i GTA.SA zawsze było mi bliskie. Interesuję się informatyką i motoryzacją. Lubię jeździć na rowerze, a czasem ułożę sobie coś z klocków LEGO, jak myślę większość chłopów heh. Od dłuższego czasu moim dodatkowym zajęciem jest siłownia.

bfHeTMG.gif

X: Dobrze, a zatem od jak dawna grasz na ProjectRPG i co spowodowało wybranie akurat tego serwera?
D: Gram jakoś od stycznia 2021 roku, jeśli chodzi o ProjectRPG. Przed nim było dużo innych serwerów tylko, że tutaj zostałem na dłużej i postawiłem bardziej na rozwój swojego konta. Jeżeli chodzi o start, jak dobrze pamiętam, to kolega zaproponował ten serwer i niespodziewanie tak się to potoczyło.

XCałkiem spory staż, skoro już od tak dawna grasz na naszym serwerze, powiedz o jednej aktualizacji, która najbardziej Ci się spodobała, a jaka najbardziej podpadła.
D: Aktualizacja, która mi najbardziej podpadła to zdecydowanie kopalnia, ponieważ zapowiedź porządna, oczekiwania dosyć wysokie a w efekcie mamy tam maksymalnie 8k na godzinę (Sprawdzone różnymi sposobami i po "buff'ie" który niewiele wniósł). Dużo czasu i pieniędzy poświęcone a zarobek bardzo przeciętny. Mam nadzieję, że w końcu doczekamy się prawdziwej kopalni. Za to aktualizacja, która najbardziej mi się spodobała, to ciężkie pytanie, ale na pewno zaciekawił mnie nowy pojazd, który ma być na serwerze, czyli Willard jak to inni podają? Piękna bryła Volviaczka.

Wf4qcuN.gif

X: Przechodząc do głównego tematu, po wejściu na twój profilu można zauważyć, że przynależysz do Frakcji SARA. Co spowodowało, że wybrałeś akurat tę frakcję?
DSARA zawsze mnie ciekawiła jako dodatek do rozgrywki, tym bardziej że nigdy nie byłem we frakcji. No może raz czy dwa byłem taksówkarzem na jakimś serwerze RP, co dobrze wspominam, ale słabo mi szło. SARA jest na pewno ciekawsza i byłem ciekaw, jak wygląda system, chociażby zabrania pojazdu. Jestem również zaciekawiony służbą SAPD, chciałbym tam kiedyś zawitać.

XObecnie zajmujesz stanowisko Inspektora, czy widziałbyś się kiedyś w zarządzie? Czy wolałbyś jednak pozostać jako pracownik?
D: Tutaj dosyć ciekawa kwestia, ponieważ chciałbym wspiąć się jeszcze, jeśli chodzi o rangę, aczkolwiek nie do końca widzę siebie w dodatkowej roli, którą zapewne musiałbym pełnić.

XTakże zdanie o frakcji już znamy, lecz co z biznesem? Planujesz kiedyś do jakiegoś dołączyć?
D: Aktualnie nie widzę biznesów dla mnie. Dodam też, że biznesy według mnie mają troszkę inną definicję, ale na takim serwerze mogłoby to zrobić szkody w gospodarce, monopol raczej nie wpłynąłby dobrze. 

xlW3pzG.png

XPozostawiając za sobą tematy biznesów, w twojej bazie pojazdów widnieją między innymi takie pojazdy jak Fortune RB, Rancher Long, Bullet GT czy Euros GTS, których przebieg tuningu, mogliśmy obserwować przykładowo na twoim Youtubie. Pytanie brzmi, którym ze swoich pojazdów jeździsz najwięcej?
D: Ciężkie pytanie. Cofając się kilka lat wstecz, jest to zdecydowanie premier, jest to już legenda i nazywam go „dziadzia”, bo swoje objeździł. W ostatnim czasie to Rancher Long, bo jest to nowy nabytek i bardzo mocny, praktyczny projekt. Zależy też od potrzeb, bo zabawka do driftu to Euros a do szybkiego transportu Bullet GT. To jest też zaleta, że posiadam różne kategorie pojazdów i wsiadam do tego, który najbardziej mi pasuje.

X: Przedostatnie już pytanie, wcześniej wspomniałem o Twoim kanale Youtube, co spowodowało chęć do nagrywania MTA?
D: Jak brakowało mi osób do grania w MTA, to lubiłem sobie obejrzeć na youtubie coś, na ten temat. Zobaczyłem, że jest to spoko sposób na pożegnanie się z samotnością i poczucie bycia w jakiejś grupie a przy okazji zobaczyłem, że takich kanałów jest niewiele. Po czasie nie pasowały mi niektóre filmy, zachowania na danych kanałach, więc pomyślałem, że jeśli zawsze nagrywałem, zawsze to lubiłem, ale nie trafiałem do odbiorców, to może temat MTA podpasuje. Udało się, lepiej niż myślałem, a dzięki temu, spełniłem nie jedno marzenie, za co bardzo jestem wdzięczny.

X: Na sam koniec pytanie, Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
D: Pewnie! Pozdrawiam całą organizację CDW i czytających haha.

XGwBbve.png
To już by było wszystko na dzisiaj, dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z twórczością naszej Redakcji! 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
7qQIVkf.png
n10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.