Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Themost

cheatz1337

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cheatz1337
Nick oskarżonego
: Themost
Powód skargi
: Zła ocena sytuacji, pochopne nadanie kary
Data zdarzenia
: 13.10.2024
Dowody: https://streamable.com/utwi74
Opis sytuacji: Wczoraj pracowałem na aplikacji transportowej w celu uzbierania gotówki na spłatę długu
. Chcąc zaoszczędzić czas skróciłem na rondzie na którym niefortunnie uderzyłem w wyżej wymienionego członka administracji pełniącego służbę w SAPD, których blipów nie widać na mapie. Nie miałem na celu uderzyć w kogokolwiek ale cóż - stało się, za co odrazu przeprosiłem Themosta. Chwilę później napisałem apelacje, która tak po prostu została odrzucona bez jakiegokolwiek komentarza "dlaczego nie". Uważam, że członek administracji podjął zbyt surowe działanie wzgędem mojej osoby co uniemożliwia mi zarabianie na spłatę długu.
Dołączę klip z zaistniałej sytuacji : https://streamable.com/utwi74

Witam, z tej strony supporter Themost

Na nagraniu wydaje mi się, że jest dobrze uchwycona sytuacja i nie pozostawia wątpliwości, co do surowości kary - dostałeś już kiedyś podobną karę, więc automatycznie jej skala uległa zwiększeniu. Nie ważne czy ktoś jedzie, czy nie, masz obowiązek stosować się do zasad panujących na serwerze - tak jak inni gracze. Co do apelacji - zgodnie z regulaminem nie mam obowiązku argumentowania swojej decyzji. Po negatywnym rozpatrzeniu apelacji logiczne jest, że będziesz musiał po prostu odczekać swoją karę.

O ile miałeś szkolenie SAPD a nie tylko po znajomości to powinieneś też być przeszkolony że na Duty musisz być jeszcze bardziej uważny bo cię nie widać na radarze, uderzenie nie było celowe co widać na klipie, jeśli jesteś SAPD to powinieneś odgrywać chociaż część RP a nie tylko bany lub licencję rzucać na lewo i prawo bo już kilka skarg na ciebie takich samych było, więc radziłbym lekko wyluzować bo nie piszę do ciebie z żadną agresją tylko po prostu chce pograć w gierkę a ty swoim jednym złym dniem zepsułeś mi kolejne trzy xD, pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.