Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TurboWojtek

luki197

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie poruszony zostałem w skardze i opowiem o tuż mieliśmy organizację turbo był liderem ja vliderem nie mieliśmy bazy więc Wojtek poprosił nas o pieniądze czy mamy pożyczyć na kupno nowej bazy ja się zgodziłem i luki tez ja dlatego że miałem ta org przejąć po Wojtku ja dałem coś koło 200k luki 150 Wojtek nie dał ani grosze i kupiliśmy bazę po jakimś czasie organizacja się rozpadła dlatego że Wojtek stwierdził że łączy organizację z inną dodam że miałem ja org przejąć więc ja mu powiedziałem że okej ale chce by mi kasę oddał za bazę to na początku wymyślał że da mi bazę lub jakieś auto ja kategorycznie zabroniłem i powiedziałem mu że ma mi oddać kase tyle ile dostał odemnie po jakiś paru dniach mi oddał sprawa się zakończyła na dc parę razy go upominałem a co z lukim to mi odpowiedział że się z nim sam dogada po tych dobrych paru miesiącach dalej lukiemu kasy nie oddał nawet go upominałem na dc nawet w jego nowej organizacji co jest też pytałem na pm na serwie również nawet nie raczył odpisać miałem dowody na to lecz też miałem formata i ich nie mam ale można sprawdzić logi na pewno tam jest że dawaliśmy kase na org .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.